Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Παραφιλολογία ή Παπαρολογία στα blogs;;;για την Π.Α.



Το aeroporiapostratos είπε:

Παραφιλολογία ή Παπαρολογία στα blogs;;;

ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ότι του κατέβει στο blog του για έναν ευαίσθητο χώρο όπως είναι η Πολεμική μας Αεροπορία;;;;;;;
......μπορεί ο κάθε ένας που έζησε ούτε καν επιδερμικά στις Ένοπλες Δυνάμεις σαν έφεδρος για 1 χρόνο  να γράφει την κάθε του παραφιλολογία-παπαρολογία για <<Νέο σημάδι διάλυσης στην Π.Α.;;;>> (από καντινιέρης στην καντίνα της Μοίρας Αφών γράφει σήμερα και αναλύει θέματα που δεν τα γνωρίζει;;;)
......και να συνεχίζει και να παραθέτει συνειρμούς και σκέψεις περί το <<αν ήταν γκαντεμιά ή διάλυση της Π.Α.;;;;>> η βλάβη στο Super Puma;;;;
Έλεος κύριοι συνάδελφοι των blogs!!!!!
Μιλάμε για το Super Puma της Πολεμικής μας Αεροπορίας που την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:54,  απογειώθηκε από την 112 ΠΜ με σκοπό τη μεταφορά εξηντάχρονου Ρώσου, με καρδιακό επεισόδιο, από το δεξαμενόπλοιο “MAERSK RIESA”και συνεχίζει  
"ο μεγάλος δημοσιογράφος"
<<Τύχη βουνό για το πλήρωμα>>

<<Τι θα γινόταν αν δεν είμασταν τόσο τυχεροί; …ε πιθανότατα κατα παγια πρακτικη οι αρμόδιοι θα προσπαθουσαν να μας πείσουν οτι όλα γίνονται σωστά αλλά …μας χτύπησε η …γκαντεμιά.Εσείς τι λέτε; Γκαντεμιά ή διάλυση;>>
Εμείς που ζήσαμε στην Πολεμική Αεροπορία 35 χρόνια σας λέμε σημερινοί συνάδελφοι στα blogs ότι ''παπαρολογείται και παραφιλολογείται  και αποπροσανατολίζεται'' τον κόσμο. Κάθε ημέρα στην Π.Α. δεκάδες είναι οι βλάβες σε όλα τα πτητικά της μέσα και με ασφάλεια οι τεχνικοί μας τα επισκευάζουν και τα παραδίδουν στους χειριστές για πτήσεις.
Επειδή η βλάβη στο Super Puma συνέβηκε σε αποστολή που είχε δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αμέσως βγαίνετε και γράφετε <<''για διάλυση στην Π.Α.''>> Την ίδια ώρα σε άλλα Πτητικά μέσα εξελισσόταν αποκαταστάσεις βλαβών από προηγούμενες  πτήσεις,τις οποίες ποτέ δεν θα μάθει κανείς, όπως δεν μαθαίνει κανείς την βλάβη της αντλίας βενζίνης του αυτοκινήτου μας.Τόσο απλά.

Έλεος κύριοι!!!Επιτέλους ο κόσμος της Π.Α. χόρτασε από ''βερίκοκους'' δεν θέλουμε άλλους!!! Σεβαστείτε μας!!!


Το aeroporiapostratos με το θάρρος της γνώμης του και της εμπειρίας του στο αντικείμενο όλα αυτά τα φαινόμενα θα τα αναδεικνύει και θα τα καταγγέλλει ώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ & ΕΠΙΖΗΜΙΑ για την Πολεμική μας Αεροπορία και τον κόσμο της.  
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨