Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Στο '' Κρεβάτι του Προκρούστη'' το Β.Ο.Ε.Α. & το Μέρισμα μετά την διευκρινιστική ανακοίνωση του Μ.Τ.Α.


Στο ''κρεβάτι του Προκρούστη''  
οι Απόστρατοι της Π.Α. & τα παιδιά τους.
<<Αναζητείται ο ΘΗΣΕΑΣ>>

  • Καταγγέλλουμε ως ανακόλουθο και Άδικο το Μ.Τ.Α. για το Β.Ο.Ε.Α. των παιδιών.
  •  Άλλα ανακοίνωσε ότι θα ισχύσουν για το 2012-2013 και άλλα θα πληρώσει.
  • Μεγάλη ''ΑΔΙΚΙΑ'' για παιδιά που συμπληρώνουν δικαιώματος Β.Ο.Ε.Α. στα χρόνια της κρίσης.

Καλούμε με το παρόν (θα σταλούν και e-mail) 
τον Πρόεδρο & το Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α - 
τον Ε.Σ.Μ.Α.- τον Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α & τον Σ.Α.Ι.Ρ 
να πάρουν  άμεση θέση  και να ζητήσουν εξηγήσεις από το Γ.Ε.Α. & το Μ.Τ.Α. για την ανακολουθία των ανακοινώσεων ως προς τις τιμές ανά μερίδιο πληρωμής των Β.Ο.Ε.Α.

Σύμφωνα με διευκρινιστική ανακοίνωση (20/3) του Μ.Τ.Α.
το Β.Ο.Ε.Α. (το φωνάζουμε καιρό τώρα) έχασε ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΆ  αρκετές χιλιάδες ευρώ (εισφορές του γονέα 25 χρόνων από τον μισθό του - μέρισμα)
Από 1 Απρ.13 θα πληρώνεται με την νέα τιμή των 11,00 ευρώ/μερίδιο,ενώ σε προηγούμενη ανακοίνωση του το Μ.Τ.Α. είχε εγγυηθεί  ''ΠΑΓΩΝΟΝΤΑΣ''  για 
τα έτη 2012 & 2013  την πληρωμή στα 12,29 ευρώ/μερίδιο. 
Επίσης στον ''ΑΈΡΑ'' βρίσκεται  η συνέχιση της πληρωμής  του με 11 ευρώ/μερίδιο επειδή δεν έχει υπογραφεί ακόμη από τον  Σταικούρα  η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) εδώ και αρκετούς μήνες.  

Ο μοναδικός δρόμος όσων οικογενειών θίγονται είναι η προσφυγή στην Δικαιοσύνη. 

Για τις μειώσεις στο Μέρισμα των Αποστράτων της Π.Α το Μ.Τ.Α. διευκρινίζει ότι......
η κύρια αιτία των περικοπών και της δυσμένειας που έχει πέσει το Μετοχικό μας Ταμείο  είναι  τα 15,1 εκ. που εκλάπησαν από το Ταμείο μας μέσω του P.S.I.
Η πλήρης διευκρινιστική ανακοίνωση του Μ.Τ.Α. ΕΔΩ











2 σχόλια:

  1. ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΩΛΕΣΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΕΣΦΑΛΜΕΝΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΜΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ;ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΕΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ "ΠΕΤΑΧΘΗΚΑΝ", ΜΕ ΤΗΝ ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΟΧΩΝ, ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΑΚΟ4ΡΥΦΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΥΨΗΛΟΥ ΡΙΣΚΟΥ.ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΜΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΛΟΓΩ PSI,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΙΣΟΠΟΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ.ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑ, ΕΠΙΠΟΛΑΙΗ, ΑΝΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΕΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΜΤΑ ΠΕΤΑΞΕ "ΤΖΟΓΑΡΟΝΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΤΑ 15 ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΑΛΛΕΙ, ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΣΟΝ- ΑΚΟΥΣΟΝ, 1 ΕΚ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ. ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΔΗΛ. 1 ΕΚ., ΟΣΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ ΛΟΓΩ ΜΕΙΩΣΕΩΝ 5-10% ΚΛΠ ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨