Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Παραίτηση από τη Θέση του Γραμματέως ΕΑΑΑ.


<<Υπάρχει κλίκα στην οποία συμμετέχουν Επισμηναγός και Σμήναρχοι με σκοπό την κατάλυση της Ιεραρχίας και ποίοι είναι αυτοί; >>

Ποιον(ους) φωτογραφίζει στην επιστολή παραίτησης του ο Γραμματέας της Ε.Α.Α.Α. 
Ασμχός ε.α. κ. Ιωάννης Κρανιάς & Πρόεδρος του Σ.Α.Ι.Ρ;;; 

Γιατί ''βράζει'' η Ε.Α.Α.Α. τον τελευταίο καιρό ;;;
Ποιος ''φρενάρει'' τις αλλαγές του νέου Προέδρου Κ. Ιατρίδη στην Ένωση;;; 
Ποιος θέλει να είναι υπεράνω όλων;;; 
Από ποιον βάλετε εκ των ''έσω'' ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α ;;;
Ποιος του ''τραβάει'' το τελευταίο διάστημα το ''χαλί'' κάτω από τα πόδια του;;; 
Γιατί σε ιδιωτικές συζητήσεις (με τα παραρτήματα & όχι μόνον) ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α εκμυστηρεύετε ότι θα τα παρατήσει;;;
Πότε θα υλοποιηθούν οι τελευταίες αποφάσεις για την ''ομαλοποίηση'' στην Ένωση;;;
Πρόεδρε κ. Ιατρίδη οι Απόστρατοι σε ψηφίσαν με μεγάλη πλειοψηφία και σε στηρίζουν για τις πρωτοβουλίες σου στην Ε.Α.Α.Α και 
στον ΑΓΩΝΑ που δίνεις  στο Συντονιστικό (Σ.Ο.Δ.) στις τελευταίες κινητοποιήσεις ενάντια στην φτωχοποίηση των Στρατιωτικών !!!
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ στην ΙΣΤΟΡΙΑ της η Ε.Α.Α.Α. ΑΠΈΚΤΗΣΕ ''ΦΩΝΗ'' !!!
ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ: τους ''δίνεις χώρο'' 
Είναι καιρός να βγεις και να καταγγείλεις τις ''τρικλοποδιές''!!!

ΘΕΜΑ: Παραίτηση από τη Θέση του Γραμματέως ΕΑΑΑ.

          Αγαπητοί συνάδελφοι μετά από πολύ περίσκεψη και πολύ λύπη αποφάσισα να παραιτηθώ από τη θέση του γραμματέως . Στην Ένωση εγώ ήλθα για να προσφέρω και όχι για να προβληθώ. Πίστευα ότι θα είχαμε ......
ένα πολύ καλό Διοικητικό Συμβούλιο καθόσον αποτελείται από άτομα με ανώτερο μορφωτικό επίπεδο, με κρίση, με ανεπτυγμένο το αίσθημα δικαίου και της συναδελφοσύνης και με γνώμονα πάντα τη λογική. Περίμενα να παραμεριστούν οι προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις προκειμένου να ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας για το καλό της Ένωσης. Πολλοί από εμάς βάλανε πάνω από το εμείς το εγώ. Στους τρείς μήνες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου γνώρισα πρωτόγνωρα για μένα πράγματα.
           Συνήθως σε όλα τα σωματεία τα πράγματα ηρεμούν μετά τις εκλογές δίνοντας μία περίοδο χάριτος. Στην ΕΑΑΑ αντί της ενότητας, της ομόνοιας, της σύμπνοιας, και της αλληλεγγύης έχουμε έριδες και αναφορές μεταξύ μας. Εγώ για το καλό της Ένωσης συμφιλιώθηκα και συνεργάσθηκα πολύ καλά με συνάδελφο που είναι στο Δ.Σ. ο οποίος πριν από τις εκλογές όπου με εύρισκε μου έκανε φραστική επίθεση και μάλιστα μπροστά σε πολύ κόσμο. Αυτή τη συμφιλίωση περίμενα από όλα τα μέλη του Δ.Σ. Από το 1993 που αποστρατεύτηκα από την Αεροπορία και μέχρι σήμερα που ασχολούμαι με το συνδικαλισμό και με συλλόγους πουθενά δεν συνάντησα τέτοια πράγματα που είδα εδώ.
          Αν υπήρχαν οικονομικά ή πολιτικά οφέλη θα μπορούσε κανείς να δώσει έστω μια κάποια τυπική δικαιολογία για τα συμβαίνοντα στην Ένωση. Προσπάθησα πάρα πολλές φορές για να πρυτανεύσει η λογική, ή ομόνοια και η σύμπνοια μεταξύ των μελών του Διοικητικού συμβουλίου. Οι προσπάθειες μου πολλές φορές παρεξηγήθηκαν και γι΄αυτό κατηγορήθηκα ότι είμαι φερέφωνο του ενός ή του άλλου. Εγώ φερέφωνο δεν είμαι κανενός. Απλά, σύμφωνα με τις αρχές μου, προσπαθούσα για συμφιλίωση και ομόνοια και τούτο για το καλό της ένωσης. Δυστυχώς τα γεγονότα με διέψευσαν πανηγυρικά.
           Δεν μπορούσα να φαντασθώ συνάδελφο να επιμένει τόσο πολύ να αναγραφούν στο πρακτικό επακριβώς η εισήγηση του (δύο σελίδες) με αιτιολογία μήπως του κλέψουν τα πνευματικά του δικαιώματα και όχι περιληπτικά ως ο νόμος ορίζει και να μην υπογράφει το πρακτικό που περίεχε εξαιρετικώς επείγοντα θέματα για το παράρτημα Πάτρας (εξουσιοδότηση ταμία για δοσοληψίες με τη τράπεζα και άλλα). Μέχρι και επισυναπτόμενη στο πρακτικό βάλαμε την εισήγηση του αλλά αυτός ανένδοτος και στο τέλος απειλούσε ότι τα πρακτικά δεν ισχύουν αν δεν έχουν την υπογραφή του. Το πρακτικό, παρά του επείγοντος του θέματος, υπογράφηκε μετά από ένα μήνα χωρίς την υπογραφή του.
          Όταν υπάρχει το Διοικητικό Συμβούλιο στο οποίο τα μέλη του μπορούν να πούνε ελεύθερα τη γνώμη του δεν μπορώ να καταλάβω τις έγγραφες αναφορές μεταξύ μας και μάλιστα με στοιχεία όχι αληθή ή παραφουσκωμένα.Αντιλήφθηκε κανείς από εσάς να έγινε προσπάθεια κατάλυσης της ιεραρχίας στην Ένωση;  Υπάρχει κλίκα στην οποία συμμετέχουν Επισμηναγός και Σμήναρχοι με σκοπό την κατάλυση της Ιεραρχίας και ποίοι είναι αυτοί; Σε τι φταίνε οι ενεργεία ικανότατοι συνάδελφοι που υπηρετούν στην ένωση και γιατί τους εμπλέκουμε τις έριδες μας;
          Κύριοι συνάδελφοι δεν έχουμε καταλάβει ότι δεν βρισκόμαστε πλέον στο στράτευμα; Οι βαθμοί μας είναι τιμητικοί τίτλοι και δεν έχουν πλέον την αξία που είχαν. Ξεχνάτε ότι την άνοιξη και το καλοκαίρι (ελπίδα και ευκαιρία) ακολουθεί πάντα ο χειμώνας (σκοτάδι και ύφεση). . Αλλοίμονο στους αξιωματικούς που επιβάλλονται στους κατωτέρους των μόνο λόγω του βαθμού των. Για να γίνει αποδεκτός κάποιος από τους κατωτέρους του θα πρέπει πρώτα να σέβεται τα δικαιώματα των άλλων, να είναι το παράδειγμα σε όλους όσοι τον ακολουθούν, να χρησιμοποιεί την εξουσία του με σύνεση και όχι εγωκεντρικά. Επίσης να γνωρίζει ότι η ικανότητα του, οι γνώσεις του καθώς και ο ανθρωπισμός του θα του απονέμουν το σεβασμό των κατωτέρω του.
          Στην Ένωση ήλθαμε για να εξυπηρετήσουμε και να βοηθήσουμε τους συναδέλφους. Στην ουσία είμαστε απλοί διαχειριστές της ομαλής λειτουργίας της Ένωσης και θεματοφύλακες του γενικού συμφέροντος της. Ξεχάσαμε ότι οι αρχές που πρέπει να διέπουν την Ένωση είναι το ήθος, η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία και η ισονομία.
          Στις επόμενες ημέρες θα αποφασίσω αν θα παραμείνω σαν απλό μέλος στο συμβούλιο της Ένωσης ή θα παραιτηθώ. Θέλω πρώτα να ενημερώσω κυρίως κάποιους από τους φίλους μου   που με στήριξαν στις εκλογές της Ένωσης για να μη θεωρηθώ ότι τους πρόδωσα και μετά να πάρω την οριστική απόφαση μου. Παρακαλώ η παρούσα μου να δημοσιευθεί στην Ηχώ των Αιθέρων. Τελειώνοντας τη αίτηση της παραίτησης μου από γραμματέας της Ένωσης θα ήθελα όλοι να σκεφτείτε πολύ καλά τα παρακάτω για το καλό της Ένωσης.
 Αν σπείρεις εντιμότητα, θα θερίσεις εμπιστοσύνη.
Αν σπείρεις καλοσύνη, θα θερίσεις φίλους.
Αν σπείρεις ταπεινοφροσύνη, θα θερίσεις μεγαλείο.
Αν σπείρεις επιμονή, θα θερίσεις νίκη.
Αν σπείρεις στοχασμό, θα θερίσεις αρμονία.
Αν σπείρεις σκληρή δουλειά, θα θερίσεις επιτυχία.
Αν σπείρεις συγχώρηση, θα θερίσεις συμφιλίωση.
Αν σπείρεις ειλικρίνεια, θα θερίσεις καλές σχέσεις.
Αν σπείρεις υπομονή, θα θερίσεις βελτίωση.
Αν σπείρεις πίστη, θα θερίσεις θαύματα.
Αν σπείρεις ανεντιμότητα, θα θερίσεις δυσπιστία.
Αν σπείρεις εγωισμό, θα θερίσεις μοναξιά.
Αν σπείρεις περηφάνια, θα θερίσεις καταστροφή.
Αν σπείρεις ζήλια, θα θερίσεις ταλαιπωρία.
Αν σπείρεις οκνηρία, θα θερίσεις στασιμότητα.
Αν σπείρεις πικρία, θα θερίσεις απομόνωση.
Αν σπείρεις πλεονεξία, θα θερίσεις απώλεια.
Αν σπείρεις κακολογία, θα θερίσεις εχθρούς.
Αν σπείρεις στενοχώριες, θα θερίσεις ρυτίδες.
Αν σπείρεις αμαρτίες, θα θερίσεις ενοχές.
                                                                               Ασμχός ε.α.   Ιωάν. Κρανιάς 
                                                                            ypogr.Gian

Σ.Α.Ι.Ρ 

http://sair.gr/index.php/component/content/article/32-uncategorised/242-aithsh-para-ithshs.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨