Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Ανακοίνωση Ενώσεων Αποστράτων για την συνάντηση με τον Παναγιωτόπουλο στις 13/6


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 
Ν. Π. ∆. ∆. 
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού 
Πλατεία Κλαυθµώνος – 105 61 Αθήνα 
Τηλ.: 210 33 10 430 –210 33 10 431 – FAX: 210 33 10 429

Ηµεροµηνία 16 Ιουνίου 2013 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΥΠ. ΑΡΙΘ 26/13

1.- Οι Πρόεδροι των τριών θεσµικών Ενώσεων και στα πλαίσια των ενεργειών τους για την µη περαιτέρω περικοπή των συντάξεων των Αποστράτων για τα έτη 2014-2016 συναντήθηκαν την 13-06-2013 µε τον Υπουργό Εθνικής Άµυνας κο Π.Παναγιωτόπουλο. Στην συνάντηση παρέστη και ο Πρόεδρος της επιτροπής για το νέο µισθολόγιο κος Α.
Οικονόµου.
2.- Στην συζήτηση οι Πρόεδροι παρουσίασαν τα επιχειρήµατα των Ενώσεων που 
εδράζονται κυρίως στο οτι µε τις περικοπές που τελικά έγιναν το 2013, µόνο για το τµήµα αναπροσαρµογής των συντάξεων στους µισθούς των εν ενεργεία, έχει καλυφθεί το απαιτούµενο για την περίοδο 2014 - 16 ποσό και ανέλαβαν.........
την υποχρέωση να αποστείλουν τεκµηριωµένα στοιχεία στον κο Υπουργό για χρήση του κατά τις επαφές του µε το Υπουργείο Οικονοµικών. 
3.- Παράλληλα παρουσίασαν την δεινή κατάσταση που έχουν περιέλθει οι Απόστρατοι µε τις µέχρι τώρα 10 περικοπές στις συντάξεις τους και στις παροχές των Μετοχικών Ταµείων, οι οποίες τους καθιστούν, τους πλέον αδικηµένους στο σύστηµα περικοπής αποδοχών. 
4.- Κατά την συζήτηση επιβεβαιώθηκε και τυπικά η συµµετοχή των Ενώσεων στην 
επιτροπή για το νέο µισθολόγιο και το ΥΠΕΘΑ θα εκδώσει σχετική εγκύκλιο 
5.- Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίµα κατανόησης και εκφράστηκε η πρόθεση του κου Υπουργού για στήριξη των αιτηµάτων αυτών. 
6.- Ο κος Υπουργός διέψευσε κατηγορηµατικά τα αναγραφέντα σχετικά µε τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στο ΚΥΣΕΑ και τις περικοπές περίπου 1 δις. € στον προυπολογισµό του ΥΠΕΘΑ. 

Ο Πρόεδρος ΕΑΑΣ                Ο Πρόεδρος ΕΑΑΝ            Ο Πρόεδρος ΕΑΑΑ 

                                                     και Συντονιστικού 
Αντιστράτηγος ε.α.              Αντιναύαρχος ε.α.        Αντιπτέραρχος (Ι) Π.Α. ε.α. 

ΜΑΥΡΟ∆ΟΠΟΥΛΟΣ Σ.         ΠΕΡΒΑΙΝΑΣ ΠΝ                      Κ. ΙΑΤΡΙ∆ΗΣ 

1 σχόλιο:

  1. ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΝΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΟΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΛΠΙΖΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨