Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Απόηχος μιας Συγκέντρωσης ή «συγκέντρωσης»…..

              στοχος 1.jpg τερας.jpg




Άρθρο του Συνταγματάρχη (ε.α) Αθανασιάδη Ευάγγελου

Όταν αποφασίζεις, να συμμετάσχεις σε μια συγκέντρωση, συνήθως γνωρίζεις και κατά σειρά, το «Λόγο», το «Όπλο», το «Σκοπό», το «Στόχο» και το κυριότερο… το «Τρόπο».
            Ο «Λόγος», είναι αυτός που σε οδηγεί, σε συγκέντρωση. Π.χ αντισυνταγματικότητα κάποιου μέτρου ή αν θέλετε έλλειψη Εθνικής κυριαρχίας.
            Το «Όπλο», είναι η απεργία. Ένα όπλο ισχυρό, που πρόσκαιρα αφοπλίζει, το Κράτος και τη λειτουργία του.
            Ο «Σκοπός», είναι να παροτρύνει και τελικά, να εξαναγκάσει το Κράτος με τους λειτουργούς του, να οδηγηθούν σε επαναπροσδιορισμό των θέσεών του, απέναντι στους διαμαρτυρόμενους, που κάνουν την συγκέντρωση.......

            Ο «Στόχος», ουσιαστικά, είναι το «πρόσωπο», που είναι υπεύθυνος και υπόλογος, (διότι έχει ορκιστεί να φυλάττει το Σύνταγμα), στον οποίο απευθύνεται η διαμαρτυρία και περιμένεις να εξετάσει τον λόγο διαμαρτυρίας σου και εφόσον, κρίνει την ορθότητα αυτής, να τροποποιήσει ή να αφαιρέσει ή να αποκαταστήσει, το δίκαιο της διαμαρτυρίας σου. Και τελικά, ποιο είναι το «πρόσωπο» αυτό ?? Είναι το μοναδικό, που ορκίζεται να φυλάττει το Σύνταγμα (προσέξτε, όχι Πίστη στο Σύνταγμα) και για αυτό συνοδεύεται πάντα, με τα όργανα που μπορεί να κάνει πράξη, τον Όρκο του. Την Γη, Αέρα και Θάλασσα. Δηλαδή τους εκπροσώπους του Στρατού Ξηράς, της Αεροπορίας και του Ναυτικού.
            Ο «Τρόπος», είναι ένας, απλός και μοναδικός. Η οργάνωση της Συγκέντρωσης ,γίνεται από «έξω προς τα μέσα». Ξεκινάς από την περιφέρεια και με αλυσιδωτές, προγραμματισμένες συγκεντρώσεις, καταλήγεις στο κέντρο, δλδ στην Αθήνα, όπου πλέον συγκεντρώνεται, το σύνολο των διαμαρτυρομένων (Περιφέρειας και Κέντρου) προς το «πρόσωπο» ή αν θέλετε, προς τον «Στόχο».
            Συγκέντρωση Αποστράτων 30 Μαΐου 2013.
            Ας αποδεχθούμε το γεγονός, ότι εμείς οι Απόστρατοι, αποτελούμε τη ΦΩΝΗ των εν ενεργεία Στελεχών, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας (υπάρχει κάποιος/α που έχει αντίθετη γνώμη?). Εύλογο συμπέρασμα προκύπτει, ότι είμαστε υπεράνω κάθε είδους διεκδίκησης, που απασχολεί τον Έλληνα Πολίτη, πλην μιας. Της Ασφάλειας, της Ευημερίας και της Ειρήνης της Πατρίδος μας και του Έθνους μας. Ουσιαστικά και πρακτικά, των Ελλήνων Πολιτών.
            Ξεκινώ αντίστροφα.
            «Τρόπος». Με ποιο τρόπο οργανώθηκαν οι Συγκεντρώσεις των Αποστράτων?? Ξεκινήσαμε κατά σειρά, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Λάρισα. Δηλαδή « από μέσα προς τα έξω», αντίστροφα από το ενδεδειγμένο. Προσδιορίζει δε, και είναι πασιφανές, ποιος είναι ο στόχος των συγκεντρώσεων. Σίγουρα, όχι ο προαναφερόμενος.
            «Στόχος». Με τον τρόπο που οργανώθηκαν, είναι περιττό να σας προσδιορίσω πλέον ποιος ήταν. Μπορείτε και μόνοι σας.
            «Όπλο». Το όπλο, δεν είναι η απεργία και οι λόγοι είναι ευνόητοι. Θα μπορούσε ενδεχομένως, το όπλο να είναι ισχυρότερο από αυτό της απεργίας και δεν είναι άλλο, από την συμμετοχή του Έλληνα Πολίτη, αν πρωτίστως, ο τρόπος που οργανώθηκαν, ήταν ο ενδεδειγμένος ήτοι, «από έξω προς τα μέσα» και στο συγκεκριμένο «Στόχο». Και μην αμφιβάλλετε για αυτό. Μας κοιτάνε στα μάτια, μας ρωτάνε. Το ξέρουμε, το βλέπουμε όλοι μας…
            «Λόγος». Εδώ, αγαπητοί μου συνάδελφοι και φίλοι, καθίστε και γράψτε τον από μόνοι σας….. Σας βοηθάει και ο τρόπος και ο στόχος….
            Το Συμπέρασμα? Θα μπορούσε να είναι και εδώ, ότι το Πολυεπίπεδο, Ασύμμετρο και Πολυμορφικό Τέρας έχει απλώσει τα πλοκάμια του και σε εμάς, προωθώντας την ιδιοτέλεια ορισμένων από εμάς και κυρίως των οργανωτών, (όχι όλων), προκειμένου, να το συντηρήσουν και να το ταΐσουν, αγνοώντας την σημερινή κατάσταση και τον κίνδυνο, να χαρακτηριστούν ενδεχομένως, ως επίορκοι ή αν θέλετε και ως δοσίλογοι. Προφανώς, είναι σίγουροι ότι δεν θα συμβεί. Κάτι ξέρουν, που δεν ξέρουμε εμείς ή στερούμαστε νοημοσύνης. Έτσι μπορώ να εξηγήσω την καθόλα μεγαλειώδη συγκέντρωση στη Λάρισα αλλά και σε όλες τις Πόλεις.
            Κάποιοι από εμάς, έχουμε μπει κάτω από μια «ομπρέλα», που χαρακτηρίζεται από 4 στοιχεία. Γη, Αέρα, Θάλασσα, Μάνα. Γιατί? Είναι ο μοναδικός τρόπος, να πολεμήσουμε το Τέρας. Να το πολεμήσουμε και όχι, να συνεργαστούμε μαζί του. Όποιος σκέφτηκε, να ….. συνεργαστεί, τον κατασπάραξε.
            Αν, συμμετείχα στις συγκεντρώσεις στην Αθήνα και στη Λάρισα, το έπραξα, για να τεκμηριώσω τα γραφόμενά μου και τα οποία, στη τελική ανάλυση, δεν είναι μόνο δικά μου.
            Μην περιμένετε να δείτε ξανά, συμμετοχή, από εμένα σίγουρα, αν πλέον δεν είναι πλήρης και κατανοητά, 4 βασικά στοιχεία. «Λόγος», «Όπλο», «Σκοπός», «Στόχος», «Τρόπος».
            Και για μένα όπως και για πολλούς άλλους:
                        Λόγος = Έθνος, Πατρίδα, Έλληνας Πολίτης.
                        Όπλο = Έλληνας Πολίτης δίπλα μου ή αν θέλετε, δίπλα στον Έλληνα Πολίτη.
                        Σκοπός = Η Εθνική Κυριαρχία της Πατρίδος μου.
                        Στόχος = Ο φυσικός μου ηγέτης και όχι μόνο. Όλων των Ελλήνων Πολιτών.
                        Τρόπος = Από έξω προς τα μέσα.
            Συνεπώς, ο Απόηχος, δεν είναι ούτε Συγκέντρωση αλλά ούτε και «συγκέντρωση». Είναι μια μεθοδευμένη προώθηση ιδιοτέλειας, προσώπων που συνεργάζονται, ηθελημένα ή άθελα, με αυτό το Τέρας. Δεν θα ήθελα να σκεφτώ ή να φανταστώ,…… ότι το εκπροσωπούν !!!
Αν είναι άθελα η συνεργασία τους, μπορούν σήμερα κιόλας, να μπουν κάτω από την «ομπρέλα» και ως «στρατιώτες» παρακαλώ, ….αρχικά. Να δοκιμαστούν τα «κεκτημένα τους» και αν είναι πραγματικά, εγώ και πολλοί άλλοι, πρώτοι, «σπρώχνουμε» από πίσω τους, να γίνουν οι αυριανοί ηγέτες μας. Η Ηγέτες ενός Κυρίαρχου Κράτους και όχι προτεκτοράτου.

Συνταγματάρχης (ε.α) Αθανασιάδης Ευάγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨