Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Τα ΄΄ Όρνεα΄΄ του P.S.I. και τα ψέματα των πολιτικάντηδων ξεσκίζουν τις σάρκες του Μ.Τ.Α.!!!


  • 35 χρόνια Μετοχικής συμμετοχής μας στο Μ.Τ.Α.!!!
  • 35 χρόνια κρατήσεων στους μισθούς μας για αξιοπρεπή <<στερνά>> μας τα ΞΈΣΚΙΣΑΝ  <<σαν τα όρνεα>> μέσα σε δύο χρόνια ο Βενιζέλος & ο Σαμαράς.


Το μέρισμα του Μ.Τ.Α. μειώθηκε κατά : 54% 
Το Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Α. μειώθηκε κατά : 53% 

Με αφορμή την πρόσφατη πληρωμή του φιλοδωρήματος πλέον του 3ου τριμήνου (1/7) από το Μ.Τ.Α. στην νέα τιμή των 7,80 ευρώ / μερίδιο θυμίζουμε σε σχετικό πίνακα την ΠΑΝΩΛΕΘΡΊΑ  και τις μειώσεις που έχουμε υποστεί οι Απόστρατοι της Πολεμικής Αεροπορίας. 
Απόρροια του ληστρικού κουρέματος του P.S.I. των αποθεματικών του Μετοχικού μας Ταμείου. Οι αποδοχές των 3μηνων των μερισματούχων  συρρικνώθηκαν - μειώθηκαν πάνω του 50% μέσα σε δύο (2) χρόνια. Πέραν όμως των ανωτέρω μειώσεων πρέπει να προστεθούν και  οι κρατήσεις του Ν.4093/12 ποσοστιαία κατά 5%,10%,15%.....η λεγόμενη κράτηση Η.Δ.Ι.Κ.Α. 
Ένα τέχνασμα που εξευρέθηκε και το οποίο συμπεριέλαβε και τα Μετοχικά Ταμεία των Αποστράτων με επιπλέον κρατήσεις .Διευκρινίζουμε ότι τα Μετοχικά μας Ταμεία και ειδικότερα στο Ε.Κ.Ο.Ε.Μ.Α. καμία συμμετοχή δεν είχε ο εργοδότης μας όπως συμμετέχει στα επικουρικά ταμεία το Δημόσιο. Είναι χρήματα αποκλειστικά κρατήσεις των Μετόχων - Μερισματούχων Αξιωματικών & Υπαξιωματικών. 

Θυμίζουμε τα ψεύτικα και μεγάλα λόγια του Βενιζέλου, πρωτεργάτη του P.S.I. στην κυβέρνηση Παπαδήμου που έλεγε στη Βουλή στις 6/12/11 ότι ''δεν θα μειωθεί η περιουσία των Ασφαλιστικών Ταμείων και το κράτος μέσα σε δύο (2) χρόνια θα επιστρέψει τα χρήματα στα Ταμεία". Δείτε το σχετικό βίντεο  

Αλλά και την ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ  του Σαμαρά  για το P.S.I. και τις συντάξεις μας. Δείτε επίσης το σχετικό βίντεο    

Προσθετικά σημειώνουμε και τις παράπλευρες ''χειρουργικές'' απώλειες στο Β.Ο.Ε.Α. των παιδιών μας που πληρώνεται πλέον με 11,00 ευρώ/μερίδιο όπως εκτενώς έχουμε αναφερθεί στο παρελθόν. 
Δείτε στον παρακάτω πίνακα τις μειώσεις στις τιμές των μεριδίων του Μετοχικού μας Ταμείου & του ΕΚΟΕΜΑ διαχρονικά από το 2004.......



ΕΤΟΣ
ΤΙΜΗ ΜΕΡΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΗ
ΕΚΟΕΜΑ
2004
10,71
4,29
2005
12,32
4,93
2006
13,55
5,67
2007
13,96
5,90
2008
14,52
5,90
2009
14,52
5,90
2010
14,52
5.90
2011
14,52
5,90
2012
13,65
5,31
2013 1ο 3μηνο
12,29
3,10
2013 2ο 3μηνο
11,00
3,10
2013 3ο 3μηνο
7,80
3,10





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨