Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Aξιωματικός με λαθραία... γαλόνια


Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος
 zougla.gr

Στα ίχνη κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας.
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από τη σύλληψη ενός στρατιωτικού, ο οποίος πιάστηκε στα πράσα να διακινεί λαθραία πάνω από έναν τόνο πετρέλαιο κίνησης!
Όπως αποδείχθηκε μάλιστα από την αστυνομική έρευνα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος συνεργαζόταν με έναν γεωργό, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τέσσερις τόνοι μαύρο χρυσό!

Επ’ αυτοφώρω

Όλα ξεκίνησαν το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο στρατιωτικός.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς, ο οποίος έχοντας τον βαθμό του υποσμηναγού υπηρετούσε .......

στο Κέντρο Ελέγχου της Πάρνηθας, μετέφερε λαθραία 1.192 λίτρα πετρέλαιο κίνησης.

«Υπήρχαν πληροφορίες ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος εμπλέκεται σε λαθρεμπόριο καυσίμων. Μάλιστα, οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα το διακινήσει την Παρασκευή, ωστόσο άλλαξε γνώμη και η μεταφορά έγινε το Σάββατο. Έσερνε με το αυτοκίνητό του ένα τρέιλερ. Τόσο στο αυτοκίνητο όσο και στο τρέιλερ υπήρχε πετρέλαιο. Στο πορτμπαγκάζ, στα πίσω καθίσματα, παντού. Μιλάμε για πετρέλαιο βάρους άνω του ενός τόνου. Παράλληλα, διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του διατηρούσε και μια δεξαμενή του ενός τόνου» αναφέρουν αστυνομικές πηγές μιλώντας στο zougla.gr.

Ο «φίλος» και η σύνταξη

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο υποσμηναγός συνεργαζόταν με έναν γεωργό -που επίσης συνελήφθη- από τη Μονεμβασιά, το σπίτι του οποίου είχε μετατραπεί σε αποθήκη καυσίμων, καθώς έπειτα από έλεγχο που έγινε στην οικία του βρέθηκαν τέσσερις τόνοι πετρέλαιο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, μετά τη σύλληψή του, ο 39χρονος υποσμηναγός αρχικά ισχυρίστηκε ότι αγόραζε καύσιμα από την Αθήνα -τα οποία, όπως είπε, πουλιούνται πιο φθηνά- προκειμένου να τα φυλάξει μέχρι να πάρει… σύνταξη.

Ωστόσο, αργότερα παραδέχθηκε την ενοχή του. Πρέπει να σημειωθεί ότι ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν τα καύσιμα που διακινούσε ο στρατιωτικός τα είχε κλέψει από τη μονάδα στην οποία υπηρετούσε.

«Στην αρχή υποστήριξε ότι αγόραζε τα καύσιμα από την Αθήνα για να τα χρησιμοποιήσει όταν βγει στη σύνταξη, χωρίς όμως να μπορεί να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Μετά παραδέχθηκε την ενοχή του. Οι έρευνες συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δύο συλληφθέντες συνεργάζονται με άλλα άτομα» επισημαίνουν οι καλά γνωρίζοντες τα πράγματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨