Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

Νορβηγία Brilliant Arrow 2013: η συμμετοχή της Ελληνίδας Master Sergeant στην νατοϊκή άσκηση!!! (φωτορεπορτάζ)


Σχόλιο: .....για την  "νέα γενιά" της Πολεμικής μας Αεροπορίας νιώθουμε υπερήφανοι.......

«Στη δουλειά, είμαστε όλοι το ίδιο"      “At work, we are all the same”

<<Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και έγινα ένας τεχνικός σε μαχητικά αεροσκάφη>> 
"My dream came true and I became a fighter aircraft technician"

Σήμερα στο μέρος 2 των παρουσιάσεων το AQ Aircom μας παρουσιάζει την Master Sergeant Anastasia (Επισμηνίας) της 341 Μοίρας στο χώρο εργασίας της κατά τη διάρκεια της νατοϊκής άσκησης BAW13 στην Νορβηγία.

Κουνώντας τα χέρια της στον αέρα, "πιάνει" στο box  το Ελληνικό F16. Συνολικά υπάρχουν πέντε γυναίκες στην ελληνική αποστολή και η Αναστασία είναι ένας από τους τεχνικούς.
We meet Anastasia – a Master Sergeant – at her workplace during exercise BAW13. She is waving her arms in the air, marshaling the F-16 pilot back to his parking position. Altogether there are five female soldiers in the Greek detachment and Anastasia is one of the technicians.......






Εκείνη έχει στην Πολεμική Αεροπορία για πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων τριών ετών σε στρατιωτική σχολή εκπαίδευσης. Στο γυμνάσιο ήταν ένα από τα μόλις 60 κορίτσια - από 200 μαθητές. Ως εκ τούτου, σε συνεργασία με τους άνδρες δεν είναι νέο για Αναστασία - και καμία ιδιαίτερη πρόκληση.
She has been in the Hellenic Air Force for five years including three years at military training school. At high school she was one of only 60 girls – out of 200 students. Therefore, working together with men is not new to Anastasia – and no particular challenge.  


"Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και το Call of Duty», λέει γελώντας, «θηλυκή διαμένουν σε ένα τέτοιο περιβάλλον αρσενικό είναι σίγουρα δεν είναι εύκολο.Στη δουλειά είμαστε όλοι ακριβώς οι άνθρωποι. Είμαστε όλοι το ίδιο και έχουμε μια σημαντική δουλειά να κάνουμε ", συνεχίζει και αυτή φαίνεται πολύ άνετα μεταξύ των συναδέλφων της.
 “I like football and Call of Duty”, she laughs, “staying feminine in such a male environment is surely not easy. At work we are all just people. We are all the same and we have an important job to do”, she continues and she looks very comfortable among her colleagues.


Αρχικά, οι γονείς της Αναστασίας ανησυχούν για το μέλλον της. Τώρα, είναι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το κατόρθωμά της κόρης τους. «Η πατρίδα μου είναι πολύ κοντά σε μια αεροπορική βάση. Από την παιδική ηλικία μου, έχω πάντα γοητευμένος βλέποντας μαχητικά αεροσκάφη που φέρουν ονειρεύεται ότι μια μέρα θα μπορούσε να είναι ένα μέρος της οικογένειας Πολεμικής Αεροπορίας. Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα και έγινα ένας τεχνικός μαχητικά αεροσκάφη ".
Initially, Anastasia’s parents were worried about her future. Now, they are very happy and proud of their daughter’s achievement. “My hometown is very close to an air base. Since my childhood, I have always been fascinated watching fighter aircraft flying dreaming that one day I could be a part of the Hellenic Air Force family. My dream came true and I became a fighter aircraft technician”.

Η γρήγορη Αναστασία εκτιμάται ιδιαίτερα στο χώρο εργασίας. Ο Έλληνας διοικητής είναι ικανοποιημένος με το έργο που κάνει. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που την έχουμε στην ομάδα μας - αυτή είναι πάντα ευχάριστο και ενθαρρυντικό το ομαδικό πνεύμα», λέει.
Being a quick learner Anastasia is highly appreciated at work. The Greek detachment commander is pleased with the work she does. ”We are very happy to have her on our team – she is always pleasant, encouraging team spirit”, he says.

Αναστασία συνδυάζει τη δουλειά της με την ανθρώπινη επιστήμη και στις σπουδές φιλοσοφίας. Η εμπειρία της τόσο από το στρατιωτικό και ακαδημαϊκό υπόβαθρο της, θα εκτιμηθεί πολύ σε κάθε τομέα.
Anastasia combines her job with human science and philosophy studies. Her experience from both the military and her academic background will be much appreciated in any field.


          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨