Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ο Σ.Α.Σ.Τ.Υ.Α. καταγγέλλει για Ανάρμοστη Συμπεριφορά Συνάδελφο μέλος του Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

  

ΣΧΌΛΙΟ: Ποιο το όφελος για τον Πάμφτωχο πλέον Απόστρατο της Πολεμικής Αεροπορίας;;;;;
Δυστυχώς....όλα αυτά...."Μόνο λύπηση" φέρνουν .......

1. Αγαπητοί Συνάδελφοι βρισκόμαστε στη δυσάρεστη Θέση να σας καταγγείλουμε την ανάρμοστη συμπεριφορά συναδέλφου μας. Για το σκοπό αυτό σας πληροφορούμε τα ακόλουθα:

α. Πληροφορηθήκαμε με έκπληξη ότι ο πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α, Αντιπτέραρχος εα Κ. Ιατρίδης, σε συζήτηση που έγινε στην Ένωση εξέφρασε την άποψη του ότι οι απόφοιτοι των Ανωτέρων Στρατιωτικών Σχολών Υπαξιωματικών να μην εξελίσσονται σε Αξιωματικούς αλλά να τελειώνουν την καριέρα τους στο βαθμό του Ανθυπασπιστή. Η πληροφορία αυτή αναπαράχθηκε, διογκώθηκε και διαδόθηκε ταχύτατα σε πολλούς συναδέλφους και στα γραφεία του Σ.Α.Σ.


β. Ο Πρόεδρος του Σ.Α.Σ Σμήναρχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς επισκέφθηκε την......

Πέμπτη (11-9-2013) το γραφείο του Προέδρου της Ε.Α.Α.Α μετά από πρόσκλησή του για να σχηματίσει προσωπική γνώμη για τις απόψεις του και να μην στηριχθεί στις πληροφορίες που διοχετεύονταν από παντού και δημιουργούσαν σύγχυση και προβληματισμούς στους προερχομένους από τις Σχολές Υπαξιωματικών.

γ. Στο γραφείο του Προέδρου ευρίσκοντο ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος, ο Σμήναρχος ε.α. Α. Ανδρικόπουλος και ο Αντισμήναρχος ε.α. Κ. Ρώτας. Όταν ο Σμήναρχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς εξήγησε το λόγο της επίσκεψη του πετάχτηκε επάνω ,ως αυτόκλητος υπερασπιστής του Προέδρου, ο Αντισμήναρχος κος Ρώτας και σε έντονο ύφος του είπε:

« Ακόμα δεν βγήκες από το αυγό σου και θέλεις να ασχοληθείς με τους εν΄ενεργεία συναδέλφους. Ασχολήσου με τους Απόστρατους». Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθούν τα ακόλουθα:

(1). Ο Σ.Α.Σ είναι Σύλλογος Αποφοίτων (ε.ε. και ε.α) ενώ η Ε.Α.Α.Α είναι Ένωση Αποστράτων και μόνο.

(2). Ο Ασμχος ε.α Κων/νος Ρώτας έχει διαγραφεί , με αίτησή του στη Γενική Συνέλευση του Σ.Α.Σ , από το Σύλλογό μας.

δ. Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α δεν έκανε καμιά προσπάθεια να στηρίξει τον Σμήναρχο Φαλτάιτς Δ στην αναίτια αυτή προσβολή, ως όφειλε, καθόσον ήταν φιλοξενούμενος του στο γραφείο του. Όχι μόνον δεν τον στήριξε αλλά δεν έκανε καμία προσπάθεια να βάλει τον Αντισμήναρχο Ρώτα στη θέση του.


ε. Ο Αντισμήναρχος ε.α. κ. Ρώτας προέρχεται από τη Σ.Τ.Υ.Α και ξέχασε ότι την θέση που έχει στο Δ. Σ. της ΕΑΑΑ την οφείλει αποκλειστικά στους συναδέλφους τους προερχομένους από τη Σ.Τ.Υ.Α (αν και έχει διαγραφεί από τον Σ.Α.Σ εδώ και πολλά χρόνια) και στις άλλες σχολές Υπαξιωματικών οι οποίοι τον επέλεξαν. Ξέχασε επίσης ότι τον επιλέξανε για τη θέση αυτή διότι πίστευαν ότι θα προστατεύει τα κεκτημένα, με κόπο- ιδρώτα και αίμα, των Σχολών Υπαξιωματικών και ότι θα προσπαθεί να βελτιώσει το επίπεδο τους ως προερχόμενος από αυτές. Αυτός όμως ενήργησε με θράσος σαν αυτόκλητος δικηγόρος του προέδρου της Ε.Α.Α.Α. ξεχνώντας τα όλα καθώς και τις υποσχέσεις που είχε δώσει στα μέλη μας.

2. Έπειτα από τα ανωτέρω καταγγέλλουμε δημοσία την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά του Αντισμηνάρχου (ε.α) Ρώτα Κ. Με τη συμπεριφορά του αυτή έδειξε ότι δεν του αρμόζει να είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Α.Α.Α καθόσον δεν μπορεί να εκπροσωπεί πλέον τους εν αποστρατεία συναδέλφους προερχομένους από τις Σχολές Υπαξιωματικών από τους οποίους εκλέχθηκε. Για το λόγο αυτό τον καλούμε να παραιτηθεί πάραυτα από τη θέση αυτή

3. Τέλος θα θέλαμε να σας βεβαιώσουμε ότι ο σύλλογος μας επιθυμεί μία ισχυρή Ένωση και θα είναι πάντα δίπλα της ,όπως μέχρι σήμερα έπραξε, σε όλους τους αγώνες για την διεκδίκηση και την υπεράσπιση των δικαιωμάτων όλων των συναδέλφων αλλά και ταυτόχρονα είναι υπερασπιστής και διεκδικητής των δικαιωμάτων των προερχομένων από τις Ανώτερες Στρατιωτικές Σχολές Υπαξιωματικών (Α.Σ.Σ.Υ)

5 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ''ΟΥΡΑ'' ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλια με ατεκμηρίωτα στοιχεία κατά προσώπων θα διαγράφονται από την διαχείριση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τις καλές εποχές έψαχναν αφορμές για τον διαχωρισμό των τεχνικών. Τώρα που φάγαμε τις σάρκες μας μόνοι μας, μήπως καλά κάνουν; Για το οικονομικό θέμα τώρα, με έμαθαν να είμαι λιτός όταν οι άλλοι έτρωγαν τον αγλέωρα. Και 1000 ΕΥΡΩ σύνταξη φθάνουν. Γιατί είμουν στρατιώτης, εσείς δεν είστε;
    Υ.Γ. Σχολιάζεται "στρατηγούς" που δεν κρατούν ούτε καν σε προσωπικό επίπεδο τον λόγο τους. Απαξιώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨