Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Οι Στρατιωτικοί Οφείλουν να Διασφαλίσουν δια της ψήφου τους την Πολιτική Ευδαιμονία της Χώρας.


Η ψήφος του στρατιωτικού πρέπει ν' αποτελέσει προΐον βαθείας συνειδησιακής επεξεργασίας,να είναι ψήφος προς κόμματα τα οποία λειτουργούν με αρχές αληθινής δημοκρατίας,προς κόμματα η πολιτική των οποίων ρυθμίζει τη σκέψη και τις πράξεις των πολιτών με πατριωτικά ιδεώδη και δημοκρατικά λειτουργικά πρότυπα.

Γράφει ο Επ/γός (ε.α.) Γεώρ. Δούφας

Η από πενταετίας ορμητικώς στη χώρα επιδραμούσα κρίση,τόσο στη δημοσία όσο και στη
Ιδιωτική οικονομία,έχει ως........ σήμερα διαχειρισθεί απο όλους τους,στο διάστημα αυτό κυβερνήσαντες πολιτικούς,με πολυειδία ιδεοπολιτικών τάσεων,με παλινδρομικές άστοχες ενέργειες και με άνωθεν του προβλήματος μετεωρισμούς,άνευ ουδενός αποτελέσματος γι'ανάσχεση της ισοπεδωτικής της ορμής ή άμβλυνση της τραχήτητας με την οποία φθείρει την κρατική οικονομική υπόσταση και καθιστά άθλιο το βίο των πολιτών.
Προκειμένου τούτοι αναπτύξουν και οργανώσουν μία νικηφόρο άμυνα κατ'αυτής της οικονομικής θυέλλης,η οποία ενέσκυψε υπό μορφή τυφώνος και απειλούσε την κατάρρευση της οικονομικής δυναμικής της Χώρας,την αποστέωση της οικονομικής της υποστάσεως και την ισοπέδωση της κοινωνίας των πολιτών με ευρεία ένδεια και αδυσώπητο λιμό,εξεπόνησαν σχέδια ανασχέσεως της ορμής με την οποία απειλούσε όλους τους οικονομικούς τομείς και σχέδια καταλαγής της σφοδρότητά της επιβάλοντες μέτρα λιτότητος,συνιστώμενα σε περικοπές μισθών και συντάξεων των πολιτών,σε δραστικές μειώσεις κρατικών δαπανών,σε αναδιοργάνωση του κρατικού μηχανισμού,σε περιορισμό του μεγέθους του,με κατάργηση οικονομικώς επιζημίων οργανισμών,με τον εκσυγχρονισμό του νομικού του καθεστώτος,με δίωξη της φοροδιαφυγής και της διαφθοράς κ.λ.π. Μέσα σ'αυτό το πλαίσιο των μέτρων λιτότητος,οι Ε. Δ. και τα στελέχη αυτών επελέγησαν ίνα άρουν το μεγαλύτερο βάρος προσφοράς,επελέγησαν ίνα υποστούν ηθικοοικονομική εξαθλίωση προκειμένου η εξαρθρωμένη κρατική οικονομία αναταχθή.
Τα εγκατεστημένα σήμερα αποτελέσματα για τις Ε. Δ.είναι η διοικητική της δυσλειτουργία και για τα στελέχη ο εκπεσμός της στρατιωτικής τους οντότητας και ο ηθικοοικονομικός τους ευτελισμός.
Παρ'όλα τούτα, οι Ε.Δ. διατηρούν την ευρωστία τους και τη μαχητική τους δυναμική σε επίπεδο δέους για πάσα έξωθεν κατά της Χώρας προερχομένη επιβουλή,τα δε στελέχη κρατούν τη συνείδησή τους ρωμαλέα και αναλλοίωτο,χωρίς εκπτώσεις στο περιεχόμενό της, χωρίς ρήγματα στα πατριωτικά τους αισθήματα.
Σε δύο εικοσιτετράωρα θα διεξαχθούν οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές και στη συνέχεια οι ευρωπαΐκές.Πολλοί στρατιωτικοί ίσως θεωρήσουν τούτες ως ευκαιρία εκδικήσεως,δια της αρνητικής τους ψήφου,όλων των κυβερνησάντων την πενταετία αυτή υποψηφίων πολιτικών οι οποίοι, πράγματι, εξέμεσαν κατά τούτων μεγάλη ποσότητα δυσώδους βορβόρου αντιστρατιωτισμού,εκήρυξαν εναντίον τους οικονομική-κοινωνική-ηθική τρομοκρατία και κατέστησαν στην κοινωνική διάρθρωση την τάξη τους ουραγό.Και ούτως εχόντων των πραγμάτων η εκδίκηση θα είναι δικαιολογημένη.Αλλά !!!
´´´´
Η ψήφος του στρατιωτικού πρέπει ν' αποτελέσει προΐον βαθείας συνειδησιακής επεξεργασίας,να είναι ψήφος προς κόμματα τα οποία λειτουργούν με αρχές αληθινής δημοκρατίας,προς κόμματα η πολιτική των οποίων ρυθμίζει τη σκέψη και τις πράξεις των πολιτών με πατριωτικά ιδεώδη και δημοκρατικά λειτουργικά πρότυπα.
Θα καταλύσουν το παιδιόθεν συγκροτηθέν ποιοτικό συνειδησιακό τους περιεχόμενο,θα αποδομήσουν την εθνική ψυχή τους και θα εκφυλίσουν τη στρατιωτική τους υπόσταση εκείνοι οι στρατιωτικοί οι οποίοι θα θελήσουν να υλοποιήσουν την πολιτική τους έκδίκηση με την διάθεση της ψήφου τους σε εκπροσώπους κομμάτων λειτουργούντων με ακραίες πολιτικές
αντιλήψεις,ανασχετικές της πολιτικής ευδαιμονίας της Χώρας και των πολιτών,εκείνοι οι στρατιωτικοί οι οποίοι θα υλοποιήσουν την πολιτική τους εκδίκηση με την παροχή ψήφου προς κόμματα αρχηγευόμενα από επικινδύνους δημεργέτες,ανακατοσούρες της κοινωνίας,πολιτικούς φένακες, οι οποίοι με πολιτικούς παφλασμούς και στρεβλολόγους,μαυλί ζουν τη συνείδηση των πολιτών και κενώνουν αυτή από πατριωτικά ιδεώδη και παραγωγικές ιδεολογίες καθιστώντες τούτους αδρανείς μαζανθρώπους.
Θα είναι εγκληματική η υπερ τούτων των ελλιπούς πατριωτικής συνειδήσεως δημαγωγών διάθεση,υπό παντός πολίτου,ψήφου,των οποίων ιδεωλογικό σύνθημα ή αξίωμά τους είναι:οι πολίτες όλης της Γης πατριώτες, το οποίο μαζί με τις προεκλογικές τους διακηρύξεις,ότι αναλαβόντες την εξουσία θα εκπορθήσουν εκ των έσω τα οχυρά της Χώρας για την ελευθέρα εισβολή ανεξελέγκτων ορδών μεταναστών,οι οποίοι,ελληνοποιούμενοι εν χρόνω,θα'αλλοιώσουν το ελληνικό γένος και θα επιμείξουν αρχές,αξίες,ήθη, έθιμα,πολιτισμό του,
για την προστασία των οποίων έχει χυθεί αίμα γνησίων ΕΛΛΗΝΩΝ,καθίσταται επικίνδυνο για την με ελληνικότητα πορεία της Χώρας.
Ο στρατιωτικός έχει ορκισμένο καθήκον να θυσιάζεται όταν η Πατρίδα,από ανάγκη,απαιτεί τούτο.Στις διεξαχθησόμενες εκλογές η ανάγκη της πατρίδος προβάλλεται θηριώδης.Ας θυσιάσομε, πικραμένοι όντες,την ψήφο μας υπερ των ελληνοπρεπώς λειτουργούντων κομμάτων και μη σφαγιάζομε τη στρατιωτική μας συνείδηση αναδεικνύοντες στην εξουσία εκείνους οι οποίοι φιλοδοξούν να γίνουν οι πατερούληδες όχι των ΕΛΛΗΝΩΝ ιδιοκτητών αυτής τηςΧώρας,αλλά των χωρίς βόλι, απροσκλήτως πολυγάμων επιδρομούντων ανατολιτών,αφρικανών και άλλων.

Επ/γός (ε.α.) Γεώρ. Δούφας
´. Μουδανιών 22 Νεάπολη-18451-Νίκαια
Τηλ. 2104904083
Μάιος14/2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨