Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Ορκωμοσία Νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων (Φωτό - βίντεο)


aeroporiapostratos: Στις νέες & νέους Ανθυποσμηναγούς της Π.Α. ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία!

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Ανθυποσμηναγών της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

Τα ξίφη στους νέους Ανθυποσμηναγούς επέδωσε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Ευάγγελου Τουρνά.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους,.......... η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ιωάννης Λαμπρόπουλος, o Πρέσβης της Νιγηρίας, κ. Ayodeji Ayodele, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων Ναυτικού, Στρατού, Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής και Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, επίτιμοι Αρχηγοί ΓΕΑ, εκπρόσωποι των δικαστικών και θρησκευτικών Αρχών, ξένες αντιπροσωπείες, συγγενείς και φίλοι των νέων Ανθυποσμηναγών.


Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν τριάντα (130) Ανθυποσμηναγοί από τους οποίους οι εκατόν επτά (107) από την Ελλάδα, εννέα (9) από την Κύπρο, τρεις (3) από την Ιορδανία, ένας (1) από τη Συρία, πέντε (5) από τη Λιβύη, ένας (1) από το Μαυροβούνιο, τρεις (3) από τη Νιγηρία και ένας (1) από τη Ζιμπάμπουε.




Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε: http://www.haf.gr/el/news.asp?id=9100

2 σχόλια:

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΑΕΡΟΠΟΡΟΥΣ ΜΑΣ.ΣΕΜΝΗ ΚΑΙ ΛΙΤΗ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ,ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΛΑΚΩΝΙΚΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΠΙΤΑΣΣΕΙ "ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΣ". ΟΛΩΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΠΟΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ.ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΑΑΑ, ΤΟΝ Σ.Α./ΣΤΥΑ, ΤΗΝ ΕΛΑΟ, ΤΟΝ Σ.Α/ΣΥΔ, ΤΗΝ ΥΠΑ, ΤΟΝ ΠΑΣΥΒΕΤΑ,ΤΗΝ ΑΑΚΕ,ΤΟΝ Σ.Φ.Α/ΙΚΑΡΟ,ΤΟΝ ΕΣΜΑ κ.λ.π.ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΥΒΑ.ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ .ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ;;;;ΜΗΠΩΣ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ;;;;;ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΘΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΛΛΗΤΕΕΣ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΟΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα σε ολους/ες.
    Αφου πρωτα με την σειρα μου ευχηθω καλη τυχη και σταδιοδρομια στους νεους Αεροπορους, οι οποιοι σε λιγα ετη θα καταστουν εν δυναμει Μελη μας,θα επιθυμουσα να επισημαναω στον "συναδελφο" ΑΝΩΝΥΜΟ οτι ουδεμια προθεσις "Σνομπισμου" ή αλλου υπηρξε και υπαρχει απο το ΔΣ και τα Μελη του ΠΑΝΣΥΒΑ,κατι το οποιο εχει αποδειχθει εμπρακτα κατα το προσφατο παρελθον. Ομως αγαπητε "ΑΝΩΝΥΜΕ" παρισταμεθα εκει οπου και οταν μας ΚΑΛΟΥΝ (απο τα γραφομενα σας προκυπτει οτι το εχετε και εσεις διαπιστωσει)ετσι λοιπον οι λογοι της ΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ οφειλονται σε αιτια που ΜΟΝΟΝ οι αρμοδιες υπηρεσιες του ΥΕΘΑ/ΓΕΕΘΑ/ΓΕΑ/ΣΙ γνωριζουν και οι οποιες οφειλουν να σας ενημερωσουν.
    Αυτα τα ολιγα προς αποκατασταση της αληθειας.
    ΦΙΛΙΚΑ
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ Δ.ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ
    ΕΓ/ΠΑΝΣΥΒΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨