Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Η τελευταία ''απογείωση'' για τους ουρανούς του Σμηναγού (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη (βιντεο)


ΣΧΟΛΙΟ: Αιωνία σου η μνήμη! Αθάνατος! Στο πάνθεον των ηρώων της Πατρίδος!!!

Πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων ο νέος υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, βρέθηκαν στον ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου στη Ριζούπολη για να αποχαιρετίσει τον σμηναγό Παναγιώτη Λάσκαρη, τον έναν από τους πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίαςπου σκοτώθηκαν στο δυστύχημα με το F16 στην Ισπανία. 

Ένα άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας αποδίδει τιμές. Η γυναίκα του, οι συγγενείς και οι φίλοι του, συντετριμμένοι. Δεν μπορούν να.......
πιστέψουν πως ο Παναγιώτης τους, ο Πάνος όπως τον αποκαλούσαν, δεν βρίσκεται πια μαζί τους.


Το φέρετρο καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Η σύζυγός του τραγική φιγούρα. Έχασε το στήριγμά της. Το παιδί της, έχασε τον πατέρα του.
Ακόμη πιο τραγική φιγούρα η μητέρα του άτυχου πιλότου. Πως να πιστέψει πως δεν θα ξαναδεί το παιδί της;

Μια συγγενής του άτυχου πιλότου δεν άντεξε. Βγήκε υποβασταζόμενη από την εκκλησία και πριν λιποθυμήσει φώναξε: "Λεβέντη μου, λεβέντη μου! Τον ήθελε μόνιμα ο Θεός στον ουρανό".


Στεφάνι, μεταξύ άλλων, έστειλαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Μιχάλης Κωσταράκος, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει αντί στεφάνων να δωθούν λεφτά στο Χαμόγελο του Παιδιού.


Ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, δηλώσεις του, τόνισε πως οι έρευνες για το τι προκάλεσε το μοιραίο δυστύχημα στη ΝΑΤΟϊκή βάση του Αλμπαθέτε της Ισπανίας βρίσκονται σε εξέλιξη και όπως είπε είναι σε καλό δρόμο, καθώς κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει το περιστατικό.
Εκτός από τον Πάνο Καμμένο, το παρών στην κηδεία έδωσε και ο αναπληρωτής του, Κώστας Ήσυχος.
Ο 35χρονος Παναγιώτης Λάσκαρης ήταν ο ένας από τους δυο έμπειρους πιλότους F16 της Πολεμικής Αεροπορίας που σκοτώθηκαν στην αεροπορική βάση Los Llanos, στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.
Μαζί με τον Αθανάσιο Ζάγκα μετείχαν σε ΝΑΤΟϊκή άσκηση.


Συλλυπητήρια από τον Βασιλιά της Ισπανία


Ο Βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε τηλεφώνησε το μεσημέρι στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και του εξέφρασε τα βαθιά συλλυπητήριά του ιδίου και του ισπανικού λαού, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, για τον τραγικό θάνατο των δύο Ελλήνων πιλότων στο δυστύχημα στη αεροπορική βάση του Αλμπαθέτε, στην Ισπανία.
Ο Ισπανός Βασιλιάς εξέφρασε στον κ. Παπούλια, αναφέρει η ανακοίνωση, τη βούλησή του να συνδράμει τις ελληνικές Αρχές σε ο,τιδήποτε χρειαστεί σχετικά με τις έρευνες των αιτίων του δυστυχήματος.




newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨