Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΕΑΑΑ/ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Για άλλη μια χρονιά η αίθουσα εκδηλώσεων του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης γέμισε ασφυκτικά από συναδέλφους που ήρθαν να ανταμώσουν και να ανταλλάξουν τις ευχές για το Νέο Έτος σε κλίμα εορταστικό και χαρούμενο.

Η ετήσια παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας της ΕΑΑΑ/ Παραρτήματος Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο της.......
14ης Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Παραρτήματος (Τσιμισκή & Γ. Θεοχάρη) με την αθρόα προσέλευση των Συναδέλφων αποστράτων μέλη του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης .
Πριν την κοπή της πίτας ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Σμχος ε.α Ιωάννης Γιαπουτζίδης έκανε έναν σύντομο χαιρετισμό και ανακοινώσεις που ενδιαφέρουν τους συναδέλφους μας.

Κι όπως κάθε χρόνο, κληρώθηκε το φλουρί κι έτυχε στην ΕΑΑΑ την Ενωσή μας
Ακολούθησε μικροδεξίωση.

περισσότερες φωτογραφίες στ σελίδα του παραρτήματος  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨