Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή Βασιλόπιτας Αποστράτων Π.Α στα Τρίκαλα & Καρδίτσα (Φωτογραφίες)

 

Φωτορεπορτάζ απο τις εκδηλώσεις των συναδέλφων.......Κοπή Βασιλόπιτας στα Τρίκαλα 
Στις 26-2-2015 το ΔΣ του Παραρτήματος, σε συνέχεια ανάλογης εκδήλωσης στην Καρδίτσα, ανταποκρινόμενο στην επιθυμία και την πρόσκληση των συναδέλφων-Μελών που διαμένουν στην Τρίκαλα παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας που οργανώθηκε για πρώτη φορά για τα μέλη του νομού Τρικάλων. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Αθανάσιος, εφημέριος του Ιερού Ναού του Αγίου Αθανασίου και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. Κ. Λιούτας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.
Η συμμετοχή ήταν καθολική όπως και το αίτημα για τη συνέχεια αυτής της πρωτοβουλίας.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος της ΕΑΑΣ Τρικάλων κ. Ευάγγελος Στέφος.
Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα τον εκπρόσωπο του ΣΑΣ Ασμχο ε.α. Νίκο Παπαδάκη που συνέβαλλε καθοριστικά στην οργάνωση της εκδήλωσης.


Κοπή Βασιλόπιτας στην Καρδίτσα (17-2-2015)


Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα και σε οικογενειακό κλίμα στις 17-2-2015 το ΔΣ του Παραρτήματος ανταποκρινόμενο στην επιθυμία και την πρόσκληση των συναδέλφων-Μελών που διαμένουν στην Καρδίτσα παραβρέθηκε στην κοπή της Βασιλόπιτας που οργανώθηκε από τα μέλη του Νομού. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατήρ Παναγιώτης, της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων και στη συνέχεια ο πρόεδρος του Παραρτήματος, Σγος ε.α. Κ. Λιούτας, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Η χαρά στα πρόσωπα των συναδέλφων της Καρδίτσας ήταν έκδηλη καθώς για πρώτη φορά έλαβε χώρα τέτοια εκδήλωση στην πόλη τους. Η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθολικό ήταν το αίτημα αυτή η πρωτοβουλία να αποτελέσει μελλοντικό θεσμό.

Το ΔΣ της ΕΑΑΑ/Παραρτήματος Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα αυτούς που συνέβαλλαν στην οργάνωση της εκδήλωσης.

ΠΗΓΗ: eaaalar.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨