Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2015

Αν είναι η Πατρίδα μου αχαμνά...

Γράφει ο
Αποστόλης Παπαπαρίσης
Συνταγματάρχης ε.α.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την Ελλάδα και τους Έλληνες όσοι υποστηρίζαμε ότι μία κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν επικίνδυνη, επαληθευόμαστε μέρα με τη μέρα παρόλο που δεν έκανε τίποτε από αυτά που υποσχέθηκε. Αν και δικαιωμένοι, παρακολουθούμε τις εξελίξεις με σοβαρότητα και έντονο προβληματισμό για την επόμενη μέρα. Η οικονομική κατάσταση της χώρας συνεχώς επιδεινώνεται. Σε λίγες ημέρες πιθανόν να έχουμε το πρώτο πιστωτικό γεγονός. Δεν υπάρχει χώρος για πολιτικά παιχνίδια. Ήρθε η ώρα για σημαντικές αποφάσεις. 

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος πρέπει να.......

σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ήρθε η ώρα της εθνικής συνεννόησης. Ο λαός απαιτεί ν' αφήσουν ΟΛΟΙ τους κατά μέρος τυχόν διαφωνίες και μικροκομματικά παιχνίδια και να αναζητήσουν αυτό που μας ενώνει, που δε είναι τίποτε άλλο από την σωτηρία της Ελλάδος. Δεν πρέπει να υπάρξει ούτε λεπτό καθυστέρησης. Οι εθνικοί κίνδυνοι ελλοχεύουν. Περιμένουν στη γωνία. Η ιστορία μας το έχει δείξει αλλά και αποδείξει. 
Η πρωτοβουλία ανήκει στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ας αφήσουν τους εγωισμούς και τους κουτσαβακισμούς.  Η Ελλάδα δεν πρέπει να γίνει Κούγκι. Δεν πρέπει να καταστραφεί μόνο και μόνο για να …«σκοτώσουμε μερικούς Τούρκους». Όσοι νομίζουν ότι οι χώρες ανά τον κόσμο, δεν έχουν προετοιμαστεί για ένα πιθανό GREXIT, πλανώνται πλάνην οικτράν. Σιγά που θα μας το πούνε κιόλας. Αυτοί θα συνέλθουν αργά ή γρήγορα, εμείς όμως; Ο πρωθυπουργός πρέπει να καλέσει άμεσα το Συμβούλιο Αρχηγών των Κομμάτων του Ελληνικού Κοινοβουλίου. Τώρα πλέον κατάλαβε, είδε τον πραγματικό κόσμο, διοίκησε, πήρε εξουσία, αντιλήφθηκε ότι η πράξη από τη θεωρία απέχουν παρασάγγας. 

Κι εμείς όμως, ο καθένας μας χωριστά θα πρέπει να ενεργήσουμε με το μυαλό στο καλό της Ελλάδος, στο συμφέρον της Πατρίδος μας. Να τελειώνει το «Δεν πληρώνω» ιδίως από τους έχοντες. Κάποιοι από εμάς το εφαρμόζουν, έχουν μειώσει δραματικά όλες τις οικογενειακές τους δαπάνες, προκειμένου να είναι σε θέση να πληρώνουν φόρους, στεγαστικά δάνεια, ΕΝΦΙΑ κλπ. Ας γίνει νέο σλόγκαν. «Πληρώνω εφόσον μπορώ». Η χώρα χρειάζεται ρευστότητα. Πρέπει να ανασάνει. Δεν την χρειάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε οι ΑΝΕΛ, αλλά η ΠΑΤΡΙΔΑ. 

Κι όπως έλεγε ο Στρατηγός Μακρυγιάννης στα απομνημονεύματα του: «Ναρθεί ένας να μου ειπεί ότι θα πάει ομπρός η πατρίδα, στρέγομαι να μου βγάλει και τα δυο μου μάτια. Ότι αν είμαι στραβός και η πατρίδα μου είναι καλά, με θρέφει. Αν είναι η πατρίδα μου αχαμνά, δέκα μάτια νάχω, στραβός θανά είμαι.»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨