Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Σ.Ε.Μ.Θ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ : Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιώτη Καμμένο

ΚΟΙΝ : α. Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Κώστα Ήσυχο
β. Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νίκο Τόσκα

ΘΕΜΑ: Ίση Ιεραρχική Προαγωγική Μεταχείριση Εθελοντών του Νόμου 1848/89 με τις Εθελόντριες του Νόμου 705/77 και τους Εθελοντές του άρθρου 45 ΝΔ 445/74)

ΣΧΕΤ : Σύνταγμα της Ελλάδας άρθρο 4 παράγραφος 1

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Τα θερμά συγχαρητήρια από το Δ.Σ. του Σ.Ε.Μ.Θ. για την ανάληψη των νέων σας καθηκόντων, σας ευχόμαστε υγεία , δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα , που απαιτούνται για το δύσκολο και αδιάκοπο έργο του Υπουργείου μας .

Κατόπιν συνεχών και επίμονων ερωτήσεων που δεχόμαστε από τα μέλη μας, επικαλούμαστε την ευαισθησία που εξ αρχής δείξατε για τη μέριμνα προσωπικού και λαμβάνουμε τη πρωτοβουλία να ζητήσουμε τη θετική παρέμβαση σας ώστε να λυθεί επιτέλους το ζήτημα της βαθμολογικής εξέλιξης μας , εξέλιξης ίσης με τη βαθμολογική εξέλιξη των εθελοντριών και εθελοντών συναδέλφων μας .

Παρακάτω παραθέτουμε τεκμηριωμένα το δίκαιο αίτημα της βαθμολογικής εξέλιξης μας :......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨