Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Εργασίες Επιτροπής Αποκατάστασης Αδικιών για τα στελέχη Ε.Δ. & Αποστράτους


Σύμφωνα με πληροφορίες του aeroporiapostratos ξεκίνησαν οι εργασίες στο ΥΠΕΘΑ της Επιτροπής Σύνταξης Σχεδίου Νόμου & ΚΥΑ Μισθολογίου .

Ήδη η επιτροπή έχει συνεδριάσει μία (1) φορά και προχωρά η διαμόρφωση της πλήρης εφαρμογής της απόφασης του ΣτΕ μετά και τις........
εντολές, την θέληση και βούληση  του νέου Υπουργού Πάνου Καμμένου όπως έχει διαφανεί και από τις απανωτές του δηλώσεις για το θέμα.

Πρωταρχικό μέλημα  είναι η κατάργηση των ηλικιακών κριτηρίων, για να αποδοθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα της απόφασης του ΣτΕ και στους Αποστράτους μετά της εφαρμογής του 100% .

Ευτυχώς για τους ε.ε. συναδέλφους μας (που δεν υφίστανται ηλικιακά κριτήρια) θα αποδώσει καλύτερα αποτελέσματα. 

Μια πρώτη εικόνα-προσέγγισης θα έχουν την προσεχή Δευτέρα.

Μας διαβεβαιώνουν ότι οι εργασίες της επιτροπής  θα περατωθούν ΆΜΕΣΑ   με την κατάθεση των προτάσεων  εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει ανακοινωθεί και όχι σε 3-4 μήνες όπως έχει γραφτεί.

Το μεγάλο ερώτημα βέβαια είναι το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και οι Προγραμματικές Δηλώσεις του Πρωθυπουργού  την Κυριακή στην Βουλή.

Για το ίδιο θέμα ανακοίνωση έχει εκδώσει και ο  Συνδ.Αποφ.ΣΣΑΣ που συμμετέχει δια του Προέδρου της στην επιτροπή......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨