Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΣΥΔΑ - Δελτίο Τύπου

Υπ' αριθ. 001/2015
Αθήνα, 5 Φεβ 2015 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας ΣΑΣΥΔΑ

Την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6μμ, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ΕΑΑΑ και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΑΣΥΔΑ.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο νέος Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Γιάννης Ταφίλης, ο εκπρόσωπος ΥΠΕΘΑ Σμχος (Ι) Γεώργιος Ανεψιού, ο εκπρόσωπος κ. Α/ΓΕΑ Επγός (Ι) Βασίλειος Κωστούλας, ο Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΑ Υπτχος ε.α. Κωνσταντίνος Δελής,........

 ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣΑνχης Ανέστης Τσουκαράκης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣΙ Απτχος ε.α. Ευάγγελος Γεωργούσης, ο Πρόεδρος του ΣΑ/ΣΑΣΣ Απχος ε.α. Ιωάννης Αντωνιάδης, ο Πρόεδρος του ΣΑΣ Σμχος ε.α. Δημήτριος Φαλτάιτς, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος ΕΑΑΑ Πρέβεζας Σμχος ε.α. Αθανάσιος Κεραμιδόγλου, ο Πρόεδρος του ΣΑΙΡ Ασμχος ε.α. Ιωάννης Κρανιάς, η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΙΠΑ κ. Μιράντα Παπασταύρου, ο εκπρόσωπος του ΕΣΜΑ Ταξχος ε.α. Νικόλαος Μαργαρίτης, ο Επίτιμος Πρόεδρος ΣΑΣΥΔΑ & διατελέσας Δκτης ΣΥΔΤαξχος ε.α. Ευάγγελος Μαντής, ο διατελέσας Δκτης ΣΥΔ Ταξχος ε.α. Κωνσταντίνος Μπίμπιζας-Πίνης, 


ο Αρχηγός 1ης Σειράς ΣΥΔΣμχος ε.α. Γεώργιος Καμποσιώρας, το μέλος Δ.Σ. ΠΜ/ΣΑΣΥ/ΠΝΑνπχος Δημήτριος Δέδης, το μέλος Δ.Σ. ΣΑΣΜΥΝ Ανπχος Γεράσιμος Βασιλάκης, ο εκπρόσωπος της ΑΝΕΑΕΔ Σμχος ε.α. Ευθύμιος Γκιτέρσος, το μέλος Δ.Σ. ΕΣΠΕΑ Επγός Ευστράτιος Σουργκούνης και πλήθος αποφοίτων της ΣΥΔ.


Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ταξχος ε.α. Γεώργιος Ρούσσος, εκτός των άλλων, εξέφρασε τα συλλυπητήρια του ιδίου και των Μελών του ΔΣ, στις οικογένειες των αδικοχαμένων χειριστών μας στο πρόσφατο αεροπορικό δυστύχημα στο Albaceteτης Ισπανίας. 
Μνημόνευσε επίσης τους τρεις ηρωικά πεσόντες συναδέλφους - πλήρωμα ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού στα Ίμια την 31/1/1996 και τους εξήντα τρεις πεσόντες συναδέλφους της Πολεμικής Αεροπορίας – μεταξύ αυτών και τριών αποφοίτων ΣΥΔ – στο αεροπορικό δυστύχημα αεροσκάφους C-130 στο όρος Όρθρυς την 5/2/1991, τηρώντας "ενός λεπτού σιγή".


Στη συνέχεια, την εκδήλωση χαιρέτησε εκ μέρους του κ. ΑΝΥΕΘΑ, ο Γεν. Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Γιάννης Ταφίλης.
Τέλος ο πατήρ Γεώργιος της Δνσης Θρησκευτικού του ΓΕΑ, ευλόγησε και έκοψε την πίτα, ενώ το φλουρί έπεσε στην κ. Χάδλα.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Γεν.Γραμματέας, Σγος ε.α. Ηλίας Ντούβλης.

Το Γρ. Τύπου ΣΑΣΥΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨