Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

"Επιστολών συνέχεια" εφ’όλης της ύλης για την Ε.Α.Α.Α. & για την προτεινόμενη ΚΥΑ


ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ (15/6)
επιστολή Προέδρου Ε.Α.Α.Α. κ. Ιατρίδη για <<άμμεσο κατέβασμα>> της επιστολής κ. Κασσαβέτη


Αγαπητοί Συνάδελφοι 
με αφορμή την επιστολή του κ. Δελλή και την απάντηση του συναδέλφου κ. Βούλγαρη, παρακαλώ για την ανάρτηση της συνημμένης επιστολής μου επί του θέματος. 


ΑΠOΤΥΧΑTE  ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ  ΚΥΡΙΟI.
ΣΠΙΤΙ  ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ - ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ

Του Επισμηναγού (Ι) ε.α. Γεωρ. Β. Κασσαβέτη
Τ. Δ/ντος Συμβούλου ΕΑΑΑ

Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Κατά την παράδοση – παραλαβή του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ την 10η Ιανουαρίου του 2013 ο αναλαμβάνων καθήκοντα Προέδρου κ. Κων/νος Ιατρίδης διάβασε ένα σχοινοτενές κείμενο, το οποίο υποτίθεται ότι περιείχε τις προγραμματικές δηλώσεις του, ή το βαπτισθέν αργότερα από τον ίδιο «Σχέδιο Δράσης». Το κείμενο αυτό, το οποίο δυστυχώς για τον ίδιο, έχει δημοσιευθεί στην «Ηχώ των Αιθέρων» του μηνός Ιανουαρίου 2013, πέραν του γεγονότος ότι εμμέσως πλην σαφώς εκμηδενίζει το έργο των παλαιοτέρων Δ. Συμβουλίων, αποτελεί ένα εξωπραγματικό δημαγωγικό παραλήρημα που μπροστά του ωχριούν αντίστοιχα των περιώνυμων δημαγωγών του προπερασμένου αιώνος Κωλέττη, Βούλγαρη και Δηληγιάννη. Από το γεγονός ότι τίποτα απ’ όσα στομφωδώς εξήγγειλε την 10η Ιανουαρίου 2013 ο κ. Ιατρίδης δεν υλοποίησε μέχρι σήμερα, ευλόγως πιθανολογεί κανείς ότι........

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. κ. Ιατρίδης μας απέστειλε το παρακάτω email για την επιστολή του κ. Κασσαβέτη που ανεβάσαμε : 

Κύριοι 

η επιστολή του Επγου εα. Γ. Κασσαβέτη που αναρτήσατε στις 13-6-2015 και ώρα 4:16 μμ με τίτλο "ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΥΡΙΟΙ. ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ- ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ" εμπεριέχει ανακριβή και αναληθή γεγονότα ,θεωρώ ότι είναι προσβλητικά και συκοφαντικά για το άτομό μου ως Προέδρου της ΕΑΑΑ και για μέλη του ΔΣ/ΕΑΑΑ, και παρακαλώ για το άμεσο κατέβασμα της επιστολής.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.


Αντιπτέραρχος (Ι) Κων/νος Ιατρίδης
Επίτιμος Δκτης ΔΑΥ
Πρόεδρος ΕΑΑΑ.


ΣΧΟΛΙΟ:
Δυστυχώς ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Α. κ. Ιατριδης δεν επέλεξε την οδό της απάντησης με επιστολή του προς τον κ. Κασσαβέτη ώστε να πέσει φως <<στα της Ενώσεώς μας>>, και να ενημερωθούν τα μέλη- Απόστρατοι, τις τυχόν ανακρίβειες της επιστολής του όπως επικαλείται.........

αλλά στηριζόμενος προφανώς σε μία (1) αρχή του Ιστολογίου μας που αναγράφεται στο πεδίο των σχολίων μας ότι:  Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση…….

μας ζητά ΆΜΕΣΑ το κατέβασμα της επιστολής.

<<Τα προβλήματα δεν κρύβονται κάτω απ΄το χαλί>>.

Μετά τα νέα δεδομένα όλα τα παραπάνω τα αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας και των συναδέλφων Αποστράτων. 



*** Όσοι όμως εκ των αναγνωστών μας  - συναδέλφων  επιθυμούν να λάβουν γνώση ολόκληρης της επιστολής του κ. Κασσαβέτη (στον οποίο ζητούμε συγνώμη) μπορούν να μας την ζητούν μέσω του  email μας:  aeroporiapostratos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨