Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Οι Απόστρατοι της Λάρισας και η ΕΣΠΕΘ προετοιμάζονται να μεταβούν την 4η Σεπ 2015 στην Θεσσαλονίκη στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας


Οι Απόστρατοι της Λάρισας και η ΕΣΠΕΘ αφουγκραζόμενοι και αντιλαμβανόμενοι τις σοβαρές επιπτώσεις που πρόκειται να επιφέρει το 3ο μνημόνιο στην αξιοπρέπεια των ιδίων και των οικογενειών τους προετοιμάζονται για ...πόλεμο για να διατηρήσουν την ειρήνη... Ελπίζουμε ν' ακολουθήσουν κι άλλοι. Έτσι έχουμε την παρακάτω εξέλιξη. 

(1) Το ΔΣ της ΕΑΑΣ αποφάσισε τη συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της 4ης Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη, ημέρα Παρασκευή. Το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΣ θα συμμετάσχει στην εν λόγω διαμαρτυρία. Όσοι επιθυμούν από Δευτέρα 24 Αυγούστου μέχρι Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015 (κάθε μέρα από 10:00 έως 12:00) μπορούν να δηλώσουν με φυσική παρουσία στο γραφείο καταθέτοντας 10 ευρώ για το Λεωφορείο. Αναχώρηση στις 14:00 από Ανθίμου Γαζή. (πρόεδρος ο Αντγος κ. Σπυρίδων Τσιρώνης)
(2) Το Παράρτημα Λάρισας της ΕΑΑΑ ενημερώνει τα μέλη της:....... Στις 04 Σεπτεμβρίου 2015 έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση-διαμαρτυρία από τους Αστυνομικούς, Πυροσβέστες και Λιμενικούς, ενόψει των εγκαινίων της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Όσοι από τους συναδέλφους/ισσες επιθυμούν να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση θα πρέπει να αποστείλουν e-mail ή να επικοινωνήσουν με τους: Σγο ε.α. Κωνσταντίνο Λιούτα (πρόεδρος), Σμχο ε.α. Κωνσταντίνο Τσιτσώνη, Επγο ε.α. Θωμά Τασούλη και Σγο ε.α. Βασίλειο Παπαδόπουλο. Το κόστος συμμετοχής είναι 9 ευρώ ανά άτομο υπό την προϋπόθεση ότι το λεωφορείο θα είναι γεμάτο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Εάν υπάρχουν περισσότερες επιθυμίες θα ναυλωθεί ανάλογος αριθμός λεωφορείων.
(3) Το ίδιο θα πράξουν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωρ. - ΕΛΑΣ ν. Λάρισας (πρόεδρος ο κ. Βασίλειος Διβάνης) και ο Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστών ν. Λάρισας (πρόεδρος ο κ. Χρήστος Χαλκιάς).
(4) Από πληροφορίες μας θα συμμετάσχει στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ.). (πρόεδρος ο κ. Ηλίας Νατσιούλας)


ΠΗΓΗ: http://apostolospapaparisis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨