Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

"Κορυφαία" η εκδήλωση της Π.Α στο Μέγαρο Μουσικής - Εκθέματα Αεροπ. υλικού στο Μετρό Συντάγματος



Συνεχίζονται οι Εορταστικές εκδηλώσεις της Εορτής του Προστάτου της Π.Α. όλο το πρόγραμμα  ΕΔΩ
 
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, στο πλαίσιο της εορτής του Προστάτη Πολεμικής Αεροπορίας (ΠΑ), πραγματοποιήθηκε, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, μουσική εκδήλωση, με τη συμμετοχή του Βασίλη Σκουλά, του Γεράσιμου Ανδρεάτου, της Ελένης Παπαδοπούλου, της Χριστίνας Μπλεντέα, του Δημήτρη Σιγαλού, οι οποίοι προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς να συμμετάσχουν, του Αρχισμηνία Πέτρου Καρύδη και της Μπάντας της ΠΑ, υπό τη διεύθυνση του Σμηναγού (ΜΣ) Αλέξανδρου Λιτσαρδόπουλου.......




Στην εκδήλωση τιμήθηκαν με απονομή διπλώματος και αναμνηστικού μεταλλείου, από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνο Καμμένο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχο (Ι) Χρήστο Βαΐτση, Βετεράνοι που συμμετείχαν στον πόλεμο της Κορέας και στην επιχείρηση «ΝΙΚΗ» στην Κύπρο.





Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Προεδρίας της Δημοκρατίας ως εκπρόσωπος της Αυτού Εξοχότητας του Προέδρου της Δημοκρατίας, Αρχηγοί Κομμάτων, μέλη της Κυβέρνησης, Βουλευτές, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Κορέας, οι Αρχηγοί των Γενικών Επιτελείων των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Ανώτατοι Αξιωματικοί των ΕΔ και των ΣΑ, Επίτιμοι Αρχηγοί των ΕΔ, προσωπικό της ΠΑ, αντιπροσωπείες των ΕΔ και των ΣΑ, εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, μαθητές των Παραγωγικών Σχολών, Ενώσεις Αποστράτων, και πλήθος κόσμου.
















haf.gr

Έκθεση υλικού της Πολεμικής Αεροπορίας στον σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα



Του Μάκη Συνοδινού

Πυροβόλα όπλα, εκτινασσόμενα καθίσματα, κόκπιτ πολεμικών αεροσκαφών, ασύρματοι και πολλά ακόμη αεροπορικά εξαρτήματα «προσγειώνονται» στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα, σε μια ξεχωριστή έκθεση που φιλοδοξεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Περισσότερες Φωτογραφίες και Ρεπορτάζ από την 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨