Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Απάντηση Αντιπροέδρου ΕΑΑΣ Υπτγου εα κ. Ροζή Βασιλείου στον Πρόεδρο της ΕΑΑΑ Απτχο εα κ. Καββούρη Σπυρίδωνα

               
*


 Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ της ΕΑΑΑ,

Ευχαριστώ για τον κόπο σας να συντάξετε την μακροσκελέστατη ανακοίνωση σας, που αναρτήθηκε στο site της ΕΑΑΑ, ως αντίδραση σχετικής αναρτήσεως μου την 26η Μαρτίου 2016 και σας απαντώ, όπως είχα δεσμευθεί με άλλη ανάρτηση μου την 28η Μαρτίου, <<και όχι αργότερα από την προσεχή Πέμπτη>>.

Η υπόψη ανακοίνωση σας περιέχει........... πολλές ανακρίβειες, και αναφέρεται κατά το ήμισυ τουλάχιστον σε «κουτσομπολιά» και παρελθοντικά γεγονότα, αρκετά πριν την συνεδρίαση του Συντονιστικού Συμβουλίου των τριών ΕΑΑ της 22ας Μαρτίου 2016, και ουδεμία αξία έχουν.

Η αναφορά σας σε συγκεκριμένο συνάδελφο εκ Λαρίσης και η εμμονή σας προς τούτο, είναι τουλάχιστον ατυχής, καθόσον ο υπόψη συνάδελφος ούτε θεσμικό ρόλο έχει, ούτε αποφασίζει, ούτε η ΕΑΑΣ υιοθέτησε τη συγκέντρωση που αυτός είχε «προγραμματίσει» (πως άλλωστε;) για την 22α Μαρτίου 2016, όταν μάλιστα από την 15η Μαρτίου είχε γνωστοποιήσει με ανάρτηση του ότι ΔΕΝ θα είχε καμία συμμετοχή στην όποια εκδήλωση πραγματοποιείτο.

Το πεδίο για το αν θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Λάρισα και πότε, ήταν λοιπόν αποκλειστικό και μόνο δικαίωμα των ΕΑΑ. Δικό μας το γήπεδο, δική μας και η μπάλα.
Ως Αντιπρόεδρος της ΕΑΑΣ και εκ του θεσμικού μου ρόλου και μόνο, καθημερινά έρχομαι σε επαφή με πληθώρα συναδέλφων που ανησυχούν. Γίνομαι δέκτης προτάσεων, αιτημάτων και επί το πλείστον παραπόνων από κάθε γωνιά της Ελλάδος, όπου υπάρχουν παραρτήματα της ΕΑΑΣ και η ανησυχία του πανθομολογούμενα δραστήριου υπόψη συναδέλφου, εκ Λαρίσης ορμώμενου ΚΑΤΑΤΑΣΕΤΑΙ σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες και μόνο. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.
Η προτροπή «ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ – ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ» είναι σε καθημερινή βάση η πιο πολυακουσμένη φράση στην ΕΑΑΣ.
Τα περί καπελώματος ή φασκελώματος, ας το κρίνουν οι έχοντες την διάθεση συνάδελφοι να αναγνώσουν όλες τις απόψεις.

Φτάνουμε λοιπόν στην 22α Μαρτίου 2016, όπου συνεδρίασε το συντονιστικό συμβούλιο των τριών ΕΑΑ στη έδρα της ΕΑΑΝ, με θέμα την διενέργεια εκδήλωσης διαμαρτυρίας κατόπιν σχετικής πρότασης της ΕΑΑΣ σε υλοποίηση σχετικής απόφασης του Δ.Σ. της.

Στο υπόψη συμβούλιο είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω ως συμβουλευτικό μέλος της ΕΑΑΣ, κατόπιν σχετικής κλήσεως του Προέδρου μου, συνηθίζεται αν δεν το γνωρίζετε κ. Πρόεδρε ως νεοεκλεγείς, όπου παρέθεσα τις απόψεις μου υπέρ της διεξαγωγής της διαμαρτυρίας. Πρότεινα τη ΛΑΡΙΣΑ και με επιχειρήματα ανέφερα τα πλεονεκτήματα της πρότασης μου για την επιτυχή διοργάνωση της. Κατέθεσα δε και πήρατε όλοι, πλην των συμμετεχόντων από την ΕΑΑΣ που τους ήταν ήδη γνωστά σε φ/ο, τα αιτήματα – απαιτήσεις μας ως ΕΑΑ για την υπόψη διαμαρτυρία. Επίσης σας ευχαρίστησα που με δεχθήκατε και με ακούσατε και έμεινε στους θεσμικούς συμμετέχοντες στο συντονιστικό το καθήκον για την τελική απόφαση, η οποία άλλωστε είναι αποκλειστική σας και μόνο αρμοδιότητα, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σας θέτω κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ τα παρακάτω αμείλικτα ερωτήματα για αποκατάσταση της αλήθειας και την ενημέρωση των χιλιάδων συναδέλφων μας που αγωνιούν, και περιμένουν πειστική απάντηση γιατί υπαναχωρήσατε από τα συμφωνηθέντα στο Συντονιστικό. Ο λόγος για την ταμπακιέρα λοιπόν για την οποία αποφύγατε επιμελώς να απαντήσετε.

1. Αποφασίσατε να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
2. Σας έδωσα και πήρατε σε φ/ο τα αιτήματα – απαιτήσεις των ΕΑΑ για την υπόψη συγκέντρωση; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
3. Ανέφερε ο Πρόεδρος του Συντονιστικού και της ΕΑΑΝ ότι θα τα συμπεριλάβει στη σχετική ανακοίνωση που θα εκδώσει; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
4. Μεταξύ των δύο πόλεων που προτάθηκαν, αποφασίσατε ΤΕΛΙΚΑ να γίνει η εκδήλωση στη Λάρισα; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
5. Ορίσατε ημερομηνία διεξαγωγής την 7η Απριλίου 2016; ΝΑΙ ή ΟΧΙ.
6. Εξουσιοδοτήσατε τον Πρόεδρο του Συντονιστικού και της ΕΑΑΝ να συντάξει σχετική ανακοίνωση της συγκέντρωσης; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
7. Τελειώνοντας η συνεδρίαση του υπόψη συμβουλίου ρώτησα «επειδή πολλοί συνάδελφοι αγωνιούν για την απόφαση σας, είναι αυτή ανακοινώσιμη;» ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
8. Παρουσία όλων μας υπήρξε προφορική συναίνεση για την κοινοποίηση της ΗΔΗ ΟΜΟΦΩΝΩΣ ΛΗΦΘΕΙΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
Σε όλα τα παραπάνω συμφωνήσατε κ. Πρόεδρε της ΕΑΑΑ.
ΕΠΙΣΗΣ:
1. Υπήρξε από κάποιον αντίδραση για τη συμμετοχή μου στο υπόψη συμβούλιο, ως συμβουλευτικό και ΜΟΝΟ μέλος της ΕΑΑΣ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
2. Είχα κάποια συμμετοχή εγώ στη λήψη της απόφασης σας, πέρα από τη σχετική τοποθέτηση μου; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
3. Διατυπώθηκε από κάποιον, οποιαδήποτε επιφύλαξη ότι η υπόψη απόφαση τελεί υπό την τελική ΕΓΚΡΙΣΗ της Ένωση του; ΝΑΙ η ΟΧΙ;
Κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ και σε αυτά ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ αφού δεν εκφράσατε κάποια αντίρρηση – επιφύλαξη.
Επομένως λοιπόν, και μετά τα όσα παραπάνω αναφέρθηκαν, αν εξακολουθείτε να υποστηρίζετε ότι δεν υπήρξε απόφαση του Συντονιστικού των τριών ΕΑΑ, τότε το όλο θέμα εκφεύγει κάθε συζήτησης και εναπόκειται στην αρμοδιότητα άλλου.
Υπάρχει και συνέχεια όμως κ. Πρόεδρε. Την επομένη του Συντονιστικού, δηλαδή στις 23 Μαρτίου 2016 στο Δ.Σ. της ΕΑΑΣ ενημερωθήκαμε από τον Πρόεδρο μας ότι η ΕΑΑΑ υπαναχωρεί επί της ήδη ληφθείσας απόφασης του Συντονιστικού.
Αιφνιδιαζόμενος ζήτησα από τους παριστάμενους στη χθεσινή σύσκεψη να επιβεβαιώσουν την ακουστική μου οξύτητα μην πιστεύοντας στα αυτιά μου. Ευτυχώς όμως ΑΚΟΥΩ ΚΑΛΑ γιατί στη συζήτηση που ακολούθησε επί του θέματος και οι παριστάμενοι στο Συντονιστικό, προερχόμενοι από την ΕΑΑΣ, και αυτοί είχαν ΑΚΟΥΣΕΙ καλά. Η δε απόφαση του Δ.Σ. της ΕΑΑΣ είναι «…ότι η ΕΑΑΣ εμμένει στην απόφαση του Συντονιστικού.» (Πρακτικό Δ.Σ. της ΕΑΑΣ της 23ης Μαρτίου 2016).
Ούτε αυτό σας λέει τίποτε κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ; Όλοι ΚΟΥΦΟΙ ή ξαφνικά όλοι αποφάσισαν «συνωμοτικά» εις βάρος σας και της ΕΝΩΣΗΣ σας; Δηλώνω δε ότι την Ένωση σας και όλα τα μέλη της, τιμώ και υπολήπτομαι, και ουδεμία σχέση έχουν στη αντιπαράθεση μας, λόγω της υπαναχώρησης σας.
Ύστερα από όλα τα παραπάνω δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μπω στη διαδικασία να σας απαντήσω σε όσα προσωπικά μου καταλογίζετε. Είναι εκ του περισσού και παρέλκει η οποιαδήποτε απάντηση επ’ αυτών. Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των λόγων και έργων του καθενός μας κρίνεται. Και οι συνάδελφοι, να είστε σίγουρος, ξέρουν να κρίνουν και να αποδίδουν δικαιοσύνη.
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΑΤΕ κύριε Πρόεδρε της ΕΑΑΑ και υπονομεύσατε το Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ, που με κόπο οικοδομήσαμε τα προηγούμενα έτη και υπηρετήσαμε όλοι μας πιστά. Αυτό συνέβη τελικά. Όλα τα υπόλοιπα, που αναφέρετε στην επιστολή σας αποτελούν σάλτσα και γαρνιτούρες στη προσπάθεια σας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα. Μέσα μου φυσικά θα μείνει αναπάντητο το ερώτημα, αν από τη στιγμή της αποχώρησης σας από το Συντονιστικό και της απόφασης σας να υπαναχωρήσατε παρενέβη άγνωστος ΔΑΙΜΩΝ ή έχετε συνταχθεί με το ρεύμα της εποχής το οποίο επιτάσσει το ΟΧΙ να γίνεται ΝΑΙ και το αντίστροφο… Οι συνάδελφοι ας κρίνουν…
Υπτγος εα Ροζής Βασίλειος
Αντιπρόεδρος ΕΑΑΣ
Υ.Γ. Για λόγους δεοντολογίας παρακαλώ όπως το παρόν αναρτηθεί στο επίσημο site της ΕΑΑΑ και σταλεί όπου τυχόν αλλού έχει αποσταλεί και η δική σας ενημέρωση.



* email του ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΠΑΡΙΣΗΣ

Καλησπέρα, η απάντηση που υποσχέθηκε να δώσει ο κ. Ροζής. Με παρακάλεσε να σας την προωθήσω για ανάρτηση.​

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨