Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα, 25 Απριλίου 2016

Όταν το facebook ανατρέπει τα Τελικά αποτελέσματα Παραθερισμού της Ε.Α.Α.Α. για το 2016


Κατόπιν παραπόνων (γράφει η ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Α.) πολλών συναδέλφων που υπόκεινται στην κατηγορία των ΑΜΕΑ, όλες οι περιπτώσεις ΑΜΕΑ θα επανεξεταστούν παρουσία Ιατρού του 251 ΓΝΑ και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση. 

Σωστότατη η ανακοίνωση - αναθεώρηση της Ε.Α.Α.Α.κατά την άποψή μας. (αλλά εκ των υστέρων)

Πως ξεκίνησε όμως όλο αυτό;;;;
Γιατί δεν ερμηνεύθηκε από την αρχή σωστά ο νόμος περί Παραθερισμού;;;; και πριν της ανακοίνωσης των Τελικών Αποτελεσμάτων  (Τακτικών & Αναπληρωματικών Παραθεριστών 2016) για να μην υπάρξουν τέτοια προβλήματα . Κατά την άποψή μας το  μόνο που μπορούμε να υποθέσουμε είναι η απειρία των νέων Συναδέλφων στο Δ.Σ. της Ε.Α.Α.Α.

Τι θα γίνει  όμως με τους ήδη Τακτικούς Παραθεριστές που πιθανόν θα χάσουν τις θέσεις τους στον Παραθερισμό 2016 μετά την επαναξιολόγηση των αιτήσεων ΑΜΕΑ;;;;;; Ελπίζουμε στην Ε.Α.Α.Α. να έχουν και γι΄αυτό απάντηση. Εμείς απλά το σημειώνουμε (πρέπει να το δείτε και αυτό κ. Πρόεδρε) πιστεύοντας ότι στο τέλος δεν θα ΑΔΙΚΗΘΕΙ κανείς.

Δείτε όμως πως προέκυψε η αναθεώρηση - ανακοίνωση της Ε.Α.Α.Α. μετά από ανάρτηση Συναδέλφου στο facebook που ΔΙΚΑΙΩΣ φώναζε για το ΔΙΚΙΟ του .........Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨