Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η ΠΟΑΞΙΑ για την αιφνιδιαστική τροπολογία περί παγώματος των ωριμάνσεων και των μισθολογικών προαγωγών στα ειδικά μισθολόγια.


ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ

Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατέθεσε χθες βράδυ στο νομοσχέδιο-φορολογική καταιγίδα, αιφνιδιαστική τροπολογία, με την οποία παγώνει για τα έτη 2017-2018 τις ωριμάνσεις και τις μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια, θέλοντας να μας αιφνιδιάσει, ώστε να περιορίσει τις αντιδράσεις μας.

Μη έχοντας το πολιτικό θάρρος και εντιμότητα να το συμπεριλάβει στις διατάξεις του νομοσχεδίου, γιατί τότε θα υποχρεωνόταν να το συζητήσει μαζί μας στις αρμόδιες επιτροπές, επέλεξε για μία ακόμη φορά την προσφιλή της τακτική. Δηλαδή τροπολογία μαύρα μεσάνυχτα και ψήφιση το Σαββατοκύριακο.

Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι........... από τη Δευτέρα θ α μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους, τόσο οι υπουργοί όσο και οι κυβερνητικοί βουλευτές που θα ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντη τοπολογία.

Υπενθυμίζουμε ότι με τον Ν.4093/12 που μας υπεβλήθηκαν οι μεγαλύτερες μειώσεις, εν τούτοις τουλάχιστον οι μισθολογικές προαγωγές ξεπάγωσαν (είχαν παγώσει με το πρώτο μνημόνιο).

Παράλληλα θα εξαντλήσουμε όλες τις νομικές ενέργειες του δικαιϊκού μας συστήματος, καταθέτοντας ακόμη και αγωγές κατά του Δημοσίου για τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ.

Ακόμη επειδή υπάρχουν διάφορες επαμφοτερίζουσες δηλώσεις για τη στάση που θα κρατήσει το κόμα των ΑΝΕΛ, δηλώνουμε ότι η μόνη ορθή και έντιμη στάση για μας είναι αυτή της καταψήφισης της τροπολογίας. Οτιδήποτε που θα αναφερθεί περί δήθεν εφαρμογής της απόφαση του Στε απλά, με παράλληλο πάγωμα των μισθών μας, δεν θα είναι παρά μία ακόμη εξαπάτηση.

Απευθυνόμενοι τέλος στους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας τους λέμε:

Επειδή η τελευταία απόφαση του ΣτΕ (1125-1126/2016 ) είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται παρερμηνειών και επειδή κατά το παρελθόν ( πρόσφατο και απώτερο ) έχετε δηλώσει ότι η μη συμμόρφωση σε δικαστική απόφαση αποτελεί παραβίαση του Συντάγματος και κατάλυση της δικαιοσύνης, σας καλούμε να καταψηφίσετε την εν λόγω τροπολογία, αλλιώς είμαστε υποχρεωμένοι να σας καταγγείλουμε σε όλο τον ελληνικό λαό για την ανακολουθία λόγων και έργων σας και να σας παραδώσουμε στην κρίση των συναδέλφων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨