Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!


Γράφει ο Γιάννης Αβραμίδης Σμχος(ε.α)

Με αυτό το σύνθημα κατόρθωσε να επιζήσει ο ελληνισμός για μερικές χιλιετίες, ελπίζουμε και ευχόμαστε να συνεχίσει για πολλές ακόμα. Λαοί , με αναμφισβήτητο πολιτισμό, που δεν σεβάστηκαν την ιστορία τους και τις αρχές τους εξαφανίστηκαν, όπως οι Χαλδαίοι , οι Φοίνικες ,οι Πέρσες, οι Αιγύπτιοι και πολλοί άλλοι. 

Γι’ αυτό αρκετοί μισέλληνες ,όπως ο Φαλμεράϊερ , προκειμένου να πλήξουν τον.......... ελληνισμό προσπαθούν να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο του νεοέλληνα από τους αρχαίους προγόνους τους πάνω στις γνώσεις των οποίων στηρίζεται σήμερα το οικοδόμημα του παγκόσμιου σύγχρονου πολιτισμού. 

Ο δρ Κίσινγκερ ο αρχιτέκτονας της κυπριακής τραγωδίας, με την εισβολή και κατοχή του νησιού από τα τουρκικά στρατεύματα, είχε εκφράσει τα ¨φιλελληνικά¨ του αισθήματα με τη φράση «ο έλληνας είναι δύσκολο-κυβέρνητος λαός , διότι στηρίζει τη δύναμή του στη γλώσσα του και την μακραίωνα ιστορία του, κτυπήστε τον σε αυτά για να τον καταστήσετε ευάλωτο» 
 
_ Σήμερα, παρά ποτέ, ο ελληνισμός κινδυνεύει, κυρίως γιατί η παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να αλλάξει μεταξύ των άλλων την δύναμη των λαών, όσων συνεχίζουν να τη στηρίζουν στην ενότητα του έθνους. Αναμφισβήτητα ο ελληνικός λαός διακρίνεται για το ανάδελφο έθνος. Τη δύναμη του ανάδελφου ελληνικού έθνους την είχε διαπιστώσει ο πρώην πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Τουργκούτ Οζάλ , ο οποίος σε επίσκεψή του στη Ρόδο και σε ερώτηση εάν ποτέ ¨θα επιχειρούσε πόλεμο εναντίον των Ελλήνων; απάντησε ¨υπάρχουν άλλοι τρόποι να υποδουλώσω τους Έλληνες , θα ανοίξω τα σύνορα και θα στείλω μερικά εκατομμύρια Μουσουλμάνους και έτσι θα τους αλώσω¨. 

Σήμερα είκοσι χρόνια μετά τις απόψεις του ΟΖΑΛ , η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε μια τέτοια απειλή. Κινδυνεύει από την αλλοίωση του ελληνικού πληθυσμού από τα καραβάνια των μουσουλμάνων οι οποίοι με το πρόσχημα του πρόσφυγα επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα της Ελλάδας και εν γνώσει τους ότι θα εγκλωβιστούν στη χώρα μας. Δυστυχώς σε αυτό συνέβαλαν και μερικοί ανεγκέφαλοι , δήθεν προοδευτικών απόψεων συμπατριώτες μας, οι οποίοι τους έταξαν πολλά ¨ελάτε στη γη της επαγγελίας, σας αγαπάμε όλους¨. Εύλογο το ερώτημα, αυτοί μας αγαπούν ; ασφαλώς όχι! διότι αναμφισβήτητα γνωρίζουν τα προβλήματα της φτωχοποίησης του ελληνικού λαού και δεν θα έπρεπε με αυτή τους την ενέργεια να τον οδηγούν στο βάραθρο της καταστροφής. 

Τα δύο εκατομμύρια των ελλήνων ανέργων και το 50%του ελληνικού πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχιας είναι στοιχεία που μαρτυρούν την κατάντια της Ελλάδας των συσσιτίων. Ακόμα έχει χάσει, από τις σπάνιες περιπτώσεις , την εθνική της κυριαρχία αφού είναι υποχρεωμένη αποφάσεις του εθνικού Κοινοβουλίου να τυγχάνουν της εγκρίσεως των δανειστών. Αυτοί που δεν συμμερίζονται την κατάσταση της χώρας μας και με την παρουσία τους την επιδεινώνουν δεν μπορεί να είναι φίλοι μας και πολύ περισσότερο να μας αγαπούν! Συμβάλουν στα σχέδια αυτών που σκοπεύουν να καταστρέψουν την Ελλάδα μας και να γίνει εύκολη λεία των επιδιώξεών τους. 

 _ Για όσους πιστεύουν ότι με την ένταξη των παιδιών των μεταναστών στην ελληνική παιδεία θα υποκαταστήσουν την υπογεννητικότητα των ελλήνων είναι πολλοί γελασμένοι. Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι. Μου είναι αδιανόητο να δεχτώ και να πιστέψω ότι το δεύτερο παιδί του γιού μου θα το αντικαταστήσει το παιδί ενός μετανάστη. Καλά θα κάνουν αυτοί οι ψευτο –προοδευτικοί, που σκέφτονται τον αφελληνισμό της χώρας, με τα χρήματα για τους μετανάστες, χρήματα του ελληνικού λαού, να επιδοτήσουν το δεύτερο παιδί των Ελλήνων, που τους ανάγκασε(περιόρισε) αναμφισβήτητα η οικονομική κρίση. Το πρόβλημα καθίσταται πολύ επικίνδυνο για τον ελληνισμό από το γεγονός ότι η πλειονότητα των ελλήνων πολιτών λειτουργούν με κοινωνικό προγραμματισμό , τους ενδιαφέρει η ποιότητα των ελλήνων πολιτών, ενώ για τους μετανάστες κάτι τέτοιο ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, αυτούς τους ενδιαφέρει η αριθμητική επικράτηση. 

 __Εν τούτοις η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά , όπως λέει και ο ποιητής. Ελπίζουμε και είναι βέβαιο ότι ο Θεός της Ελλάδας θα βάλει και πάλι το χεράκι του και όπως στο παρελθόν ανέθεσε τη διακυβέρνηση της χώρας σε ικανά μυαλά και χέρια , ήρωες του 21 , Ελευθέριο Βενιζέλο, Ιωάννη Καποδίστρια και άλλους εθνάρχες, έτσι και τώρα θα υπάρξει η λύση για ένα αμιγή ελληνισμό γιατί «Έλληνας γεννιέσαι δεν γίνεσαι».

1 σχόλιο:

  1. Εάν γεννιέσαι Έλληνας τότε είσαι και με τις επιταγές των αρχαίων προγόνων σου φιλόξενος κύριε...
    Ο Έλληνας βοηθάει τον κατατρεγμένο άνθρωπο χωρίς να κοιτάει ποιος είναι. Μιλάμε για ανθρώπους!
    Τώρα αν απειλεί ο Αντετοκούνμπο το δεύτερο παιδί του γιου σου,σκέψου το καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨