Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

«ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ»( ο θεός είναι μεγάλος).


Του Επισμηναγού (Ι) ε.α.  Γεωρ. Β. Κασσαβέτη

Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, η περιοχή των Εξαρχείων, η οποία παλαιότερα αποτελούσε τόπο κατοικίας πολιτικών και πνευματικών προσωπικοτήτων, στις μέρες μας έχει καταστεί ανεξάρτητο κρατίδιο, στο οποίο την εξουσία ασκούν οι αντιεξουσιαστές και η Αλβανική μαφία. Το επί της οδού Καλλιδρομίου Αστυνομικό Τμήμα δεν έχει καμιά απολύτως δυνατότητα ελέγχου της περιοχής, αφού η μισή περίπου δύναμη των στελεχών του διατίθεται για την προστασία του..........

Στους νομείς της εξουσίας της περιοχής προστέθηκαν τελευταία και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, οι οποίοι στεγάζονται στα είκοσι(20) περίπου αυθαιρέτως καταληφθέντα κτίρια, τα οποία η φιλόστοργη Κυβέρνησή μας ονομάζει « άτυπα κέντρα φιλοξενίας». Το ότι μόνο στη Αθήνα υπάρχουν είκοσι χιλιάδες άστεγοι (homeless) συμπατριώτες μας, οι οποίοι κοιμούνται στα παγκάκια υπό πολικές θερμοκρασίες  αφήνει τους Υπουργούς της παγερά αδιάφορους.
Το παράδοξο όμως δεν είναι ότι η παράνομη κατάληψη των κτιρίων αυτών είναι ανεκτή από το Ευρωπαϊκό, υποτίθεται, κράτος μας, αλλά το ότι οι παράνομοι ένοικοι προκαλούν, νομιμοποιώντας de facto την παραμονή τους. Αποτελεί σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, ομάδες μουσουλμάνων λαθρομεταναστών , με καλυμμένα τα πρόσωπα να παρελαύνουν συντεταγμένα κυρίως στην οδό Στουρνάρη αναφωνώντας ρυθμικά το γνωστό πλέον από τις αποτρόπαιες πράξεις αποκεφαλισμού «απίστων» σύνθημα των Τζιχαντιστών, « Αλλάχου Ακμπάρ» ( ο θεός είναι μεγάλος).
Προφανώς όλα τα κόμματα , τα οποία άσκησαν την εξουσία τα τελευταία χρόνια δεν μπόρεσαν να ελέγξουν τα πράγματα στην εν λόγω περιοχή. Ειδικότερα όμως η σημερινή Κυβέρνηση ούτε θέλει, αλλά κι ούτε μπορεί να ελέγξει το Ανεξάρτητο Κράτος των Εξαρχείων. Έτσι, την ανάγκη φιλοτιμία ποιούμενη, αποδίδει την αδράνειά της στην δήθεν «αρχή της ανεξιθρησκείας», εν γνώσει της ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν πρόκειται περί θρησκευτικής εκδηλώσεως , αλλά για επίδειξη περιφρόνησης της νομιμότητος προς το κράτος φιλοξενίας.
Και το ότι οι από το πουθενά προερχόμενοι κυβερνήτες μας δεν αντιλαμβάνονται την κατάσταση το κατανοούμε. Αλλά να μη το αντιλαμβάνεται και ο επί της Δημοσίας Τάξεως αρμόδιος Υπουργός, ο οποίος προέρχεται από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας μας είναι αδιανόητο. Αν σε λίγο καιρό η ανεξέλεγκτη αυτή περιοχή καταστεί άντρο εκτροφής και διακινήσεως Τζιχαντιστών τι θα έχει να μας πει ο Στρατηγός κύριος Τόσκας; Ότι δεν είχε αντιληφθεί τίποτε; Ίδωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨