Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. Ε.Α.Α.Α.


                           

Πληροφορώ τους φίλους της έγκριτης και φιλόξενης ιστοσελίδος ότι σήμερα 9 Οκτωβρίου, μετά από 13 σχεδόν χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Δ.Σ. της ΕΑΑΑ, εκ των οποίων τα εννέα Δ/νων Σύμβουλος υπέβαλα οριστικά και αμετάκλητα την παραίτησή μου. 

Χάριν της ενότητος των μελών...............
*δεν θα κοινοποιήσω τους λόγους της παραιτήσεώς μου, αφήνοντας στη διακριτική κρίση των συναδέλφων τα πεπραγμένα και αυτού του Δ.Σ. 

Θεωρώ όμως σημαντικό να πληροφορήσω τους συναδέλφους και τον εποπτεύοντα Α/ΓΕΑ , ότι το τωρινό Δ.Σ. θα αποτελείται από εννέα μέλη απαξάπαντα προερχόμενα από Σχολές Υπαξιωματικών, ήτοι επτά (7) εκ ΣΤΥΑ και δύο (2) εκ ΣΥΔ. 

Τούτο ευθέως σημαίνει ότι το Δ.Σ. της Ενώσεως δεν είναι αντιπροσωπευτικό και η Ένωση με μια τέτοια σύνθεση δεν μπορεί να λειτουργήσει.

Παρακαλούνται όθεν όσοι ενδιαφέρονται για τη διατήρηση της Ενώσεως, αρμόδιοι και μή να απευθυνθούν στον έχοντα την αρμοδιότητα της εποπτείας της ΕΑΑΑ να αλλάξει αμέσως τη σχετική Υπουργική Απόφαση, ώστε να εκπροσωπηθούν αναλογικά όλες οι προελεύσεις. 

Διότι και οι εκ ΣΤΥΑ προερχόμενοι συνάδελφοι αντιλαμβάνονται ότι δεν νοείται Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, στο Δ.Σ. της οποίας δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος προερχόμενο από παραγωγική Σχολή Αξιωματικών.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω τις αμέριστες ευχαριστίες μου σε όλους τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους όλα αυτά τα χρόνια και να ζητήσω συγγνώμη αν άθελά μου στενοχώρησα κάποιους. 

Θέλω τέλος να διαβεβαιώσω το σύνολο των συναδέλφων ότι η προσφορά μου στα κοινά, τόσο ως συνδικαλιστής στην Ολυμπιακή Αεροπορία, όσο και ως μέλος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΑ, υπήρξε εντελώς ανιδιοτελής. 

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους όλων των προελεύσεων και ειδικοτήτων τους οποίους τιμώ απεριόριστα να έχουν υγεία και να οπλιστούν με δύναμη και θάρρος, ώστε να αντέξουν μέχρι τέλους την κρίση.

Με Συναδελφικούς Χαιρετισμούς
Γεώργιος Β. Κασσαβέτης
Επισμηναγός (Ι) ε.α. Μέλος του Δ.Σ ΕΑΑΑ -τ. Διευθύνων Σύμβουλος

* Σημείωση Ιστολογίου: Η επιστολή με τους λόγους της  παραίτησης του κ. Κασσαβέτη μας έχει κοινοποιηθεί και είναι στην διάθεση του aeroporiapostratos.
Για χάριν της ενότητας δεν επιθυμεί προς το παρόν να δημοσιευθεί.Σεβόμαστε την επιθυμία του.








9 σχόλια:

  1. "το τωρινό Δ.Σ. θα αποτελείται από εννέα μέλη απαξάπαντα προερχόμενα από Σχολές Υπαξιωματικών, ήτοι επτά (7) εκ ΣΤΥΑ και δύο (2) εκ ΣΥΔ." E KAI; ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ;ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;


    "Διότι και οι εκ ΣΤΥΑ προερχόμενοι συνάδελφοι αντιλαμβάνονται ότι δεν νοείται Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών, στο Δ.Σ. της οποίας δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος προερχόμενο από παραγωγική Σχολή Αξιωματικών" ΔΕΝ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΝ!!!!ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;ΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΚΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΣ.

    "το Δ.Σ. της Ενώσεως δεν είναι αντιπροσωπευτικό και η Ένωση με μια τέτοια σύνθεση δεν μπορεί να λειτουργήσει." ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΔΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠ ΟΣΧΟΛΕΣ ΑΞΚΩΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΟΠΕΥΤΙΚΟ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΣ ΘΑ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΕΜΘ,ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Κ.Λ.Π;ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΟΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΣ ΑΞΚΩΝ ΑΞΙΖΕΙΣ!!!ΕΛΕΟΣ!!ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ,ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΕΦΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ TOP GUN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9 χρονάκια Διευθυνων Συμβουλος!!Αν δεν κανω λαθος η θεση αυτη ειναι εμμισθη!!!Ε φτανει κυριε μου!!Αφηστε και κανεναν αλλο να βγαλει χαρτιζλικι!!Μοναχοφαης εισαι μου φαινεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεώργιος Β. ΚασσαβέτηςΤρίτη, Οκτωβρίου 10, 2017 11:43:00 μ.μ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ

    Αγαπητοί Συνάδελφοι,

    Αναλογίζομαι πόσο καλύτερη θα ήταν η ζωή μας αν δεν υπήρχαν μεταξύ μας φθονεροί και κακόπιστοι άνθρωποι. Πριν ή απαντήσω στα κακόπιστα σχόλια που είδαν το φως της δημοσιότητος πριν καλά καλά δημοσιευθεί η παραίτησή μου ας μου επιτραπεί να παρατηρήσω ότι ανωνυμία σημαίνει δειλία και η δειλία είναι ασύμβατη με την ιδιότητα του Αξιωματικού, πολλώ δε μάλλον του αεροπόρου. Αλλά και επί των σχολίων :
    1. Ποιος είπε ή υπαινίχθη ότι οι εκ ΣΤΥΑ προερχόμενοι συνάδελφοι δεν είναι άνθρωποι και δεν έχουν μυαλό. Ίσα ίσα είμαι εξ' εκείνων που πιστεύω ακράδαντα ότι το μυαλό δεν συναρτάται ούτε με το βαθμό ούτε με την προέλευση. Εκείνο το οποίο υποστηρίζω είναι ότι η βάση της εύρυθμης λειτουργίας κάθε συλλογικής οντότητος είναι η αντιπροσωπευτικότητα. Το εκλογικό σύστημα κ. ανώνυμε θα ήταν εξ' ίσου στρεβλό κι αν εξέλεγε και τους εννέα συμβούλους εξ' Αξιωματικών . Το ότι όλοι οι συνάδελφοι που στελεχώνουν σήμερα το Δ.Σ. προήλθαν από εκλογές ουδείς το αμφισβητεί. Το ότι όμως το σύστημα είναι μη αντιπροσωπευτικό είναι επίσης ηλίου φαεινότερο.
    2. Όσο για την έμμισθη θέση του Δ/ντος Συμβούλου, αν ο σχολιαστής δεν ήταν κακόπιστος θα γνώριζε ότι τα 150-200 ευρώ, που αποτελούν τον κατ' αυτόν " μισθό"του, αποτελούν κλάσμα των εξόδων ενός ανθρώπου που διαμένει στο Πικέρμι και μεταβαίνει επί 20 τουλάχιστον ημέρες το μήνα στην Πλατεία Κάνιγγος, διανύοντας μια απόσταση 100 χιλιομέτρων την ημέρα και πληρώνοντας τα καύσιμα και τα διόδια της Αττικής οδού ήτοι 5,6 ευρώ την ημέρα. Προφανώς αν ο σχολιαστής με γνώριζε καλύτερα θα ήξερε ότι μια ζωή υπήρξα large. Θα ήξερε ακόμη ότι όταν παρέλαβε το σημερινό Δ.Σ. και δεν μου δόθηκε θέση ευθύνης, οπότε δεν απαιτείτο η τακτική παρουσία μου στην Ένωση, παρητήθην εντελώς και από την καταβαλλόμενη κατά συνεδρίαση αποζημίωση,ήτοι 60 περίπου ευρώ το μήνα.
    Κλείνοντας θα περίμενα μια υποτυπώδη αναγνώριση αυτών των ολίγων που κατάφερα να προσφέρω όλα αυτά τα χρόνια στην υπηρεσία των συναδέλφων, αντί αυτών των ανάνδρων καυστικών σχολίων που υπό το έρεβος της ανωνυμίες τους δημοσίευσαν. Εν πάση περιπτώσει ας μάθουν έστω και τώρα ότι " ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ".

    Γεώργιος Β. Κασσαβέτης
    Επγος (Ι) ε.α.
    τ.Δνων Σύμβουλος Ε.Α.Α.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με απογοητεύσατε κύριε Κασσαβέτη.

    Σας ψήφισα, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι με την πεποίθηση ότι θα συνεργαστείτε με τα υπόλοιπα μέλη (ανεξαρτήτως προέλευσης) του Δ.Σ. της ΕΑΑΑ.
    Η θέση που προβάλετε ότι το Δ.Σ. της Ενώσεως δεν είναι αντιπροσωπευτικό, λυπάμαι να σας πω ότι είναι ταυτόσημη με την θέση των ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΩΝ, πρώην προέδρου κ. Ιατρίδη και αντιπροέδρου κ. Δελλή, τους οποίους αντιπαλεύατε στο παρελθόν για παρόμοιες τοποθετήσεις.
    Από τους συναδέλφους που δήλωσαν υποψηφιότητα, δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι εκλέχθηκαν οι ικανότεροι από τους ικανούς.
    Σκόπιμα, παραλείπετε να αναφέρετε ότι στο Δ.Σ. υπάρχει και ένας (1) συνάδελφος προέλευσης από την Σ.Ι.Ρ. (όταν είσαι ικανός, σε τιμούν οι συνάδελφοι ανεξαρτήτως προέλευσης), τον οποίον μάλιστα τίμησε η πλειοψηφία του Δ.Σ. και του ανέθεσε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος συμβούλου της ΕΑΑΑ.
    Επειδή αφήνετε υπόνοιες για το σημερινό Δ.Σ., και επειδή όπως γράφετε ‘’ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ ΚΟΛΑΕΙ", θα ήθελα να σας παρακαλέσω για χάριν της ενότητας των μελών...............να κοινοποιήσετε τους λόγους της παραιτήσεώς σας.
    Το απαιτούμε, τουλάχιστον, όσοι σας ψηφίσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Γεώργιε Β. Κασσαβέτη αν τα 150-200 ευρω το μηνα δεν εχουν καμια αξια για εσας,για μενα εχουν.Ειναι το φροντιστηριο του παιδιου μου.Αν δεν τα θελετε πολυ ευχαριστως τα δεχομαι.Αφηστε τα αυτα τωρα για τις μετακινησεις!!Καβατζωνετε ολοι σας καρτες απεριοριστων διαδρομων εξτα και αλλα πολλα.Και δεν ειναι μονο 50-200 ευρω που παιρνετε.Αυτα να τα λετε,σε ανθρωπους που δεν γνωριζουν.Εγω προσωπικα γνωριζω "εκ των εσω"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΎΡΙΕ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΕ, ΚΑΚΟΠΙΣΤΕ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ

    Αν δεν πληρούσες τις παραπάνω ιδιότητες 1ον θα έγραφες το όνομά σου. 2ον ενώ όπως γράφεις έχεις από μέσα πληροφόρηση θα γνώριζες ότι ο ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ουδέποτε πήρε κάρτα απεριορίστων διαδρομών Αυτή λοιπόν είναι η από μέσα πληροφόρησή σου; Αν σου κρατάει βγες στο φώς της ημέρας για να σου τρίψω στη μούρη όλα τα πρακτικά των Δ.Σ. από τα οποία διαρρήδην αποδεικνύεται, όχι μόνο ότι δεν έχω πάρει κάρτα απεριορίστων, ή έστω περιορισμένων διαδρομών, αλλά η θέση μου σε όσες σχετικές κατά καιρούς συζητήσεις έγιναν ήταν ότι "η χορήγηση τέτοιων καρτών στα μέλη του Δ.Σ. είναι παράνομη" ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΕ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ....επειδή ¨το παιχνίδι¨ των σχολίων πρέπει να γίνεται επί ήσεις όροις παρακαλούμε τους σχολιαστές να τοποθετούνται επωνύμως όπως το κάνει και ο κ. Κασσαβέτης......στο εξής (για αυτή την ανάρτηση) σχόλια τα οποία ΔΕΝ θα είναι επώνυμα αλλά και δεν θα συνοδεύονται με το email του σχολιαστή ώστε να υπάρχει τρόπος απάντησης ΘΑ ΔΙΑΓΡΆΦΟΝΤΑΙ από τους Διαχειριστές του Ιστολογίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΡΑΚΑΛΕΊΣΘΕ τα σχόλιά σας στο εξής να γίνονται ΕΠΩΝΥΜΩΣ είτε είναι υπέρ του κ. Κασσαβέτη (όπως το ανωτέρω που δια γράψαμε) είτε είναι αντίθετα με τις απόψεις του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨