Καλώς ήρθατε στο:http://aeroporiapostratos.blogspot.gr ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ παρουσίασης θεμάτων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα. Στείλτε το άρθρο σας στο: aeroporiapostratos@gmail.com


"ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ"

Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

Από αξιωματικός της Αεροπορίας έγινε κληρικός



Ο πρώην αξιωματικός της Αεροπορίας............
Ελευθέριος Κολιαβράς χειροτονήθηκε διάκονος σε μια συγκινητική τελετή στον νέο Ναό του Αγίου Ανδρέου στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος.

Υπηρετούσε πάνω από οκτώ χρόνια ως βοηθός διάκονος στον Ναό του Αγίου Ελευθερίου. Το πλήρωμα του χρόνου για την χειροτονία του έφτασε, μετά την πρόσφατη συνταξιοδότησή του από την 116 ΠΜ του Αράξου.

«Αντάλλαξες τη στολή του Ελληνα αξιωματικού με το τίμιο ράσο, άφησες τη στολή του Αξιωματικού της Αεροπορίας υπηρετώντας εδώ στον Αραξο και εισήλθες στις αυλές του Κυρίου. Είσαι ένας τίμιος και καλός οικογενειάρχης. Όπου υπηρέτησες σε αγάπησαν, γιατί κατέθεσες το ήθος και την πίστη στο θεό γι αυτό και ο θεός καθοδήγησε τα βήματά σου, από την μία διακονία στην άλλη» 
ανέφερε χθες ο Μητροπολίτης στη διάρκεια της τελετής κατά την Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία χθες, στο μέσο περίπου του Πεντηκοσταρίου κατά την οποία τιμάται ο φωτισμός Κυρίου στη Σαμαρείτιδα.

«Πρέπει να είσαι ευτυχής γιατί γίνεσαι κληρικός στην Αποστολική Μητρόπολη των Πατρών όπου ο Απόστολος Ανδρέας μαρτύρησε μιμούμενος τον Κύριο για να ακολουθήσεις τα βήματα των αγίων και, μέσα από την ενάρετο ιερατική σου ζωή, να μεταφέρεις το μήνυμα της ελπίδας και της όντως ζωής, από το μήνυμα της Αναστάσεως» τόνισε ο σεβασμιώτατος καλώντας τον διάκονο Ελευθέριο να εισέλθει «χαίρων και τρέμων, εις τα άγια των αγίων». Κατά τη Θεία Λειτουργία χθες στον Αγιο Ανδρέα τελέσθηκε και το 40ήμερο μνημόσυνο της Σοφίας Αργυροπούλου - Φιλιππάτου, μητρός του διακόνου του Μητροπολίτου Σεραφείμ.

Μεταξύ του εκκλησιάσματος, ο ανεξ. βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρίστος Νικολάου, ο πρώην δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η βουλευτής Πειραιώς του ΣΥΡΙΖΑ Γεωργία Γεννιά, η βοηθός περιφερειάρχη Τασία Τογιοπούλου, ο διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Πισιμίσης, το μέλος του τομέα Υγείας της ΝΔ Ελενα Κονιδάρη κ.ά.

Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το http://aeroporiapostratos.blogspot.gr/ είναι ένα ελεύθερο ακομμάτιστο Ιστολόγιο, που έχει ως σκοπό την παρουσίαση θεμάτων - ανακοινώσεων των Αποστράτων. Με Αντικειμενικότητα, Τεκμηρίωση των Ειδήσεων και Σεβασμό στην Αεροπορική Ιδέα!
Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των συγγραφέων των άρθρων που μας ζητούνται για ανάρτηση - των σχολίων των επισκεπτών μας στο κάτω μέρος των αναρτήσεων - καθώς και των θεμάτων που αναμεταδίδουμε για πληροφόρηση από άλλα Ιστολόγια ή το διαδίκτυο. Όλα τα ανωτέρω τα αφήνουμε αποκλειστικά στην κρίση των αναγνωστών μας. Εμείς απλά κάνουμε καταγραφή των γεγονότων. Μπορείτε και σεις να στείλετε προς ανάρτηση τη δική σας άποψη ή και το σχόλιο σας . Σε περίπτωση που υπάρξει ανάρτηση, της οποίας είστε κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων, ή που θίγεστε από αυτή, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για την απαραίτητη διόρθωση. Εάν έχει συμβεί κάτι από τα παραπάνω δεν θα έχει γίνει εσκεμμένα από μέρους μας.
Τα σχόλια επιτρέποντα καθώς και τα ανωνύμως. Σας παρακαλούμε όμως στα γραφόμενά σας να είστε ευπρεπείς - σύμφωνα με τους Νόμους και να αποφεύγονται ύβρεις κατά προσώπων και ατεκμηρίωτων στοιχείων. Η ανάρτησή των σχολίων θα γίνεται με μικρή καθυστέρηση και μετά από σχετικό έλεγχο ΜΟΝΟΝ για την ευπρέπεια του λόγου και για την αποφυγή τυχόν δυσάρεστων μελλοντικών καταστάσεων μεταξύ προσώπων που πιθανόν να θίγονται. Οι επισκέπτες – αναγνώστες μας μπορούν να εκφράζονται ελεύθερα και όπως το επιθυμούν. Στο Ιστολογίο μας διατηρούμε το δικαίωμα της ευπρέπειας λόγου όλων των συμμετεχόντων συμπεριλαμβανομένων και των σχολίων των αναγνωστών μας , παρακαλούμε σεβαστείτε το, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.
aeroporiapostratos@gmail.com

Ανακοίνωση aeroporiapostratos


Οι αναρτήσεις άλλων Ιστολογίων, τα άρθρα & oι επιστολές που δεχόμαστε για ανάρτηση και τις αναρτούμε αφορούν αποκλειστικά και μόνον τους υπογράφοντες. Δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε και τις απόψεις τους.

Μας αφορούν μόνον (όποτε και αν) οι δικοί μας σχολιασμοί & αναρτήσεις.

Στηρίζουμε όμως και προωθούμε το δικαίωμα του καθ΄ ενός να εκφράζεται ελεύθερα και το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών μας.

Σχόλια μη ευπρεπή (βλέπε πεδίο σχολίων) θα διαγράφονται.


ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ προς όλους τους << φίλους συναδέλφους>> του Διαδικτύου..... Blog(ατζήδες) & Facebook(άδες) : το copy - paste επιτρέπεται αλλά <μην ξεχάσεις>> στο τέλος να γράψεις την ΠΗΓΗ που το πήρες -aeroporiapostratos-¨Αυτό που ΔΕΝ θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ εσύ στους άλλους¨